CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan TÜRKMEN de, TBMM’nin 27 Temmuz 2017 tarihinde aldığı tatil kararından sonra soluğu seçim bölgesi Adana’da aldı. “Bu kadar büyük sorunların yaşandığı, haksız, hukuksuz, adaletsiz bir dönemde tatil yapmak yerine, vatandaşla iç içe olup, sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri üretmek olan milletvekilliği sorumluluğunu tercih ediyorum” diyen Elif Doğan TÜRKMEN, Cumhuriyeti ve değerlerini, hak ve özgürlükleri savunan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir milletvekili olarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günlerde tatil yapma lüksü olamayacağını belirtti.
 
HALKI SIRÇA KÖŞKLERİNDEN İZLEYENLER AHKAM KESİYOR
 
“Sırça köşklerinden oturup halkı izleyenler tabii ki vatandaşın neye ihtiyacı olduğunu bilemez, göremez. Biz bulduğumuz her fırsatı vatandaşımız ile geçiriyor, onlar ile gülüyor, onlar ile ağlıyoruz. Ki daha çok ağlıyoruz. Çünkü bu ülkede yaşayan 80 milyon vatandaşının her birinin gerçekten Adalet’e ihtiyacı var. AKP, Adalet’te de Kalkınma’da da sınıfta kaldı. Biz CHP olarak, parti gözetmeksizin, Hak-Hukuk-Adalet isteyen her bireyin yanındayız”       diyen Elif Doğan TÜRKMEN, Cumhuriyetimizin tüm değerlerini sonsuza kadar yaşatmak için savunmaya ve mücadele etmeye devam edeceğini, gerekirse bu uğurda şehit olmayı göze alan bir partinin neferi olduğunu belirtti.
 
Gece-gündüz, dağ-taş, yağmur-çamur demeden Adana ilçe ve köylerini adım adım gezmeye devam eden TÜRKMEN, vatandaşın, çiftçinin, üreticinin ve esnafın sorunlarını birebir kendilerinden dinleyip sorunlarına çözüm önerileri üretiyor.
 
TÜRKİYE’YE ADALETİ BU TOPLUMSAL UYANIŞ GETİRECEK
 
Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, dernekler ile yaptığı tüm temaslarda, demokratik, laik, özgür, barış içerisinde yaşanacak Türkiye’nin hasretinin tüm yüreklerde yandığına dikkat çeken Elif Doğan TÜRKMEN, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü sonrasında ortaya çıkan toplumsal uyanışın tam ve gerçek demokrasiyle, kardeşçe, huzur içinde yaşanacak günlere delalet olduğunu kaydetti.