Meclis Üyesi Turan konuşmasında “Bizler siyasete AK Parti çatısı altında başladık. Partimizin çatısı altında gençlik kollarında çok önemli tecrübeler kazandık. Türkiye ‘de ki 29,3 yaş ortalamasıyla dünyanın en genç nüfusa sahip ülkelerin başında gelmekteyiz böylesi bir ülkede eğer partimiz son genel seçimlerde iki kişiden birinin oyunu almışsa bu başarıda gençlerimizin büyük payı var demektir. Partimizin kazandığı başarılarda gençlerimiz de büyük pay sahibidir. Bizim gençlerimiz heyecanlıdır. Gençlerimiz samimidir, çalışkandır, idealisttir.

            Siyasette yükselmek isteyenlerin siyasette kalıcı olmak isteyenlerin siyasette verimli çalışmalar yapmak isteyenlerin mutlaka birinci kademe olan gençlik kollarımızda çalışmalar yapmalıdır. Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoganda gençlik kollarında çalışmış yetişmiş bir siyasetçidir. Genel başkanımızın Partimizin Gençlere verdiği değer ortadadır, Gençlerin seçilme yaşının 25’e indirerek milletvekili olmalarının yolunu açmıştır. En genç belediye başkanımız yine partimizdedir. Önceki dönem Gençlik Kolları Genel Başkanımız olan Sayın Hakan Tütüncü Antalya’nın en büyük ilçesi olan Kepez ’in belediye başkanıdır ve şu anda 640 genç arkadaşımız il genel ve belediye meclis üyesidir.

            Adana siyasi tarihimizin en genç milletvekili şu an mecliste olan önceki dönem il gençlik kolları başkanımız Sayın Mehmet Şükrü Erdinç yine gençlerimizin arasından çıkmıştır.” dedi.

 

            Toplantının ardından AK Parti Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan Belediye Meclis Üyesi Yaşar Turan’a teşekkür ederek, yapmış olduğu çalışmalardan ve gençlere desteğinden dolayı plaket verdi.