Millet İttifakı Karataş İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Köy ve mahalle gezilerinde toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşan Yıldız, Karataş Limanı'ndaki balıkçılarla buluşup sorunlarını dinledi. Balıkçıların çay ikramını geri çevirmeyen Yıldız, "Zor koşullarda evine ekmek götürmeye çalışan Balıkçılarımızın sorunlarını biliyoruz. Çözüm projelerimizle balıkçılarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

 

BALIKÇILARI DİNLEDİ

 

Sabahın erken saatlerinde barınağa giderek balıkçılarla buluşan Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, büyük ilgi gördü. Tekne ve kulübelerdeki balıkçıların yanına giden Mehmet Yıldız, tek tek ellerini sıkıp balıkçılarla sohbet etti. Karataş'ın alt ve üst yapı sorunlarıyla ilgili balıkçıların açıklamalarını dinleyen Yıldız, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) çalışmaları ve arıtma tesisiyle ilgili önerileri not alarak gerekeni yapacaklarını vurguladı.

 

"BALIKÇILARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

 

Karataş Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri ve tüm balıkçılarla buluşan Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, 12 mil kıta sahanlığını ihlal eden ve uluslararası belgeye sahip yabancı balıkçıların Karataş sahillerinde özellikle yavru balıkları avlamasıyla ilgili soruna mutlaka çözüm üreteceklerini dile getirdi. Karataş barınağındaki balıkçıların zor şartlar altında evine ekmek götürmeye çalıştığını belirten Mehmet Yıldız, ekmek mücadelesi veren balıkçıların sorunlarına çözüm üretip önlerindeki engellerin kaldırılması için çaba göstereceğini ifade etti. 31 Mart seçimlerinde Karataş'ın çok önemli bir seçim yapacağını anımsatan Yıldız, "Halkımızın ve siz balıkçıların vereceği destekle yaşanan sorunların çözümü noktasında birlikte dayanışma ruhuyla çok önemli adımlar atacağız. Tüm Karataşlıların olduğu gibi balıkçılarımızın da yüzü gülecek" diye konuştu.