Merkez Parti (MEP) Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı partisinin İl binası açılışı ve bir dizi ziyaret için Adana'ya geliyor. Merkez Parti Adana İl Başkanı Av. Adil Paşa, Adanalıları açılışa davet etti. 

MEP İl Başkanı Adil Paşa, Merkez Parti'nin bir ihtiyaç üzerine vücut bulduğunu belirterek, "Türkiye'de yeni siyasetin bayraktarı olan partimiz kısa sürede çok büyük bir ilgi görmüş ve iktidarın gerçek alternatifi olduğunu ortaya koymuştur. İl örgütümüzün oluşturulması ve hizmet binamızın hazırlanması sırasında bu ilgi ve alakayı yakından gördük. Şimdi Sayın Genel Başkanımızın katılımları ile hizmet karargahımızın açılışını yapacağız. Merkez Parti Adana'da ilk hamlesini tamamlamıştır. Şimdi sırada çok daha büyük hedeflerimiz var.

Türkiye'nin bir numarası Adana'nın il binasının açılışını bizzat genel başkanımız Prof Dr. Abdurrahim Karslı'nın yapacak olması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bütün Türkiye sevdalılarını açılışımıza bekliyoruz" dedi.

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı, 25 Eylül Perşembe sabahı geleceği Adana'da bir dizi etkinlik ve ziyaretlere katılacak. İlk olarak 10.30'da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret edecek olan Karslı, burada gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.Karslı daha sonra Adana Barosu, Adana Ticaret Odası, Seyhan Ziraat Odası, Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret edecek.

26 Eylül Cuma gününü de Adana'ya ayıran Karslı, Organize Sanayi Bölgesi, Mali Müşavirler Odası ve Adana Sanayi Odası'nı ziyaret edecek. Genel Başkan Abdurrahim Karslı Saat 18.00'de ise İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda Adana'daki TMMOB'a bağlı odaların üye ve temsilcileri ile bir araya gelecek.