CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar, Meydan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalledeki bir kahvehanede halkla buluşan Karalar, Seyhan’a uzun yıllardır bir eser kazandırılmadığını, halkın ihtiyaç ve isteklerinin göz ardı edildiğini söyledi.

 

CHP İl Eski Başkanı, Makine Mühendisi Zeydan Karalar, Seyhan’da gördüğü ilgiyi; bir özlemin, hizmete susamışlığın, kendisine olan  güvenin sonucu olarak değerlendirdiğini kaydederek, “Sayhanlının hizmet beklediğini ve bu hizmeti mevcut yönetim anlayışından alamayacağını bildiğini görüyorum. Çok sayıda yerleşim merkezinde olduğu gibi Meydan Mahallesi’nde de insanlarımız, hak ettikleri gibi insanca yaşamak istiyor. Bana olan güvenlerini her fırsatta dile getirmeleri omuzlarımızdaki yükün ağırlığını artırmakla birlikte, onlara hizmet etme isteğini güçlendiriyor” diyerek, halkın beklentilerini karşılamak için ekibiyle birlikte hazır olduğunu açıkladı.

İNSANCA YAŞANABİLECEK FİZİKSEL MEKANLAR

Meydan Mahallesi sakinlerine hitap eden Karalar, “Şikayetleriniz ve isteklerinizin sıra dışı bir yanı yok. İnsanca yaşamak, mutlu olmak, gelecekten umutlu olmak ve çocuklarınıza iyi bir gelecek sunmak istiyorsunuz. Şu ana kadar bu beklentilerinizi karşılayacak bir belediye yönetimiyle karşılaşmadınız. Biz ihtiyaçlarınızı ve bunların nasıl karşılanacağını biliyoruz. Bilgiyi ve aklı kullanarak çalışacağız. Projelerimiz hazır ve bunlara yenilerini eklemek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Yerinde dönüşüm gerçekleştirerek önce insanca yaşanabilecek fiziksel mekanları oluşturup, ardından meslek kurslarıyla işsizliğe, sosyal donatı alanlarıyla gençlerin isteklerine, parklarla halkın genel ihtiyaçlarına çare olmaya kararlıyız. Belediyelerin görev ve sorumluluk alanları, olanakları elbette bütün sorunları direkt olarak çözmeye yetmez ama güç odaklarını harekete geçirmek, iş dünyasına uygun faaliyet ortamı yaratmak bu konuda halkın yararına olacak her türlü eylemin içinde bulunmak için hazırız” dedi.

 

Meydan Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle ve sevgi gösterileriyle karşılanan Zeydan Karalar,  Seyhan’da 35 bir oy farkıyla seçimi alarak, Büyükşehir Belediyesi’ni de CHP’nin almasını sağlayacaklarını ifade etti.