Ziyarette Başkan Sözlü ve Başkan Avcı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne dair istişare ettiler

"CUMHUR İTTİFAKI ADANA'DAN GEREKEN DESTEĞİ GÖRECEKTİR"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'yı makamında ziyaret etti. Yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne dair yapılan ve yapılacak çalışmaların istişaresinin yapılarak görüş ve düşünce paylaşımlarının gerçekleştirildiği ziyarette MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Ülkücü camianın birlik ve beraberlik içerisinde Adana'nın tarihi misyonuna yakışır şekilde Cumhur İttifakı'na destek vereceğini, il, ilçe teşkilatları olarak sahadaki çalışmalarından da bu sonucun çıktığını ifade etti. Başkan Avcı, Adana'da Lider Devlet Bahçeli'nin mesajının iyi anlaşılması gerektiğini belirterek "İnanıyorum ki oyunları bozan, tuzakları yıkan Lider Devlet Bahçeli'nin yol başçılığını yaptığı Cumhur İttifakı Adana'dan gereken desteği bulacak, Milliyetçi Hareket Partisi TBMM'de en fazla oranla temsil edilecektir" dedi.

"İNANCIMIZ SARSILMAZ, KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ ENGELLENEMEZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Adana'nın MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi olduğunu, açılım ve çözümden yana iş birliği yapıp milletin geleceği, Cumhuriyet'in kazanımlarının korunması yönünde yapılan Cumhur İttifakı'nı eleştirerek MHP'ye saldıranlara fırsat verilmeyeceğini ifade ederek "24 haziran seçimlerinde üzerimize düşeni yapmak noktasında zerre kadar tereddüt etmeyeceğiz. Cumhur ittifakında üç hilalin üzerinde Adanalılar hem cumhur ittifakına destek verecek hem de MHP’nin TBMM’de en güçlü şekilde temsil edilmesini sağlayacaktır. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Inancımız sarsılmaz, kutlu yürüyüşümüz engellenemez. Teşkilatlarımızın emrinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmaktan şeref duyacağız" dedi.