MHP ADANA HEYETİNDEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

Geçtiğimiz Aralık ayında “MHP Adana İl Başkanı” olarak görev üstlenen Bünyamin Avcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da MHP Genel Merkezini ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kabul edilen Adana heyetine MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da eşlik etti.

BAHÇELİ: ADANA MİLLİ DİRENCİN YÜKSELEN SESİ

Adana’da teşkilat çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Bahçeli “Milli Mücadeleye ilham kaynağı olan, Milliyetçi Hareket’in temelinin atıldığı Adana milli direncimizin her zaman yükselen sesi olmuştur. Bizlere de daima güç ve destek vermiştir. Adana insanı yiğittir, vefalıdır, onurlu ve gururludur. Aç kalır, susuz kalır ama asla namerde el açmaz, ay yıldızlı bayrağı düşürmez. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktırlar. Onları asla ihmal etmeyiniz. Daima bir ve beraber olunuz. Başarılı çalışmalarınızın artarak devam edeceğinden kuşku duymuyorum.” diye konuştu.

AVCI: HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da geçen sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye aynı çalışmaları içeren bir de katalog sundu. Avcı “Sayın Genel Başkanım; Adana olarak her zaman emrinizdeyiz.” dedi.


MHP Adana heyeti Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kabulünden sonra MHP Divan Üyelerini de ziyaret ettiler.