TOPLANTILAR YÜREĞİR VE ÇUKUROVA’DA DEVAM ETTİ

MHP Adana İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına yıldırım hızıyla başladı. İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm teşkilatları harekete geçirdi. İlçe teşkilatları başta olmak üzere tüm bağlı birimler 24 saat esasına göre yoğun bir çalışmaya sevk edildi. Bu arada ilçe teşkilatlarında yapılan toplantılar büyük ilgi görüyor. Merkez ilçelerde de devam eden programlar kapsamında Yüreğir ve Çukurova ilçe başkanlıklarında iki ayrı toplantıda önemli mesajlar verildi.

ÇELİK VE ÇİÇEK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Çiçek ve MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik’in ev sahipliği yaptığı, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Erdoğan’ın katıldığı toplantıda, Cumhur İttifakı’nın ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin önemi üzerinde duruldu.

AVCI: GÖZÜMÜZ HEDEFTE, KULAĞIMIZ LİDERDE

Avcı, “Tüm ülkede hedefimiz Cumhur İttifakı’nın birinci çıkması, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Meclis’te en güçlü şekilde temsil edilmesidir. Adana olarak gözümüz hedefte, kulağımız liderimizde. Hedefte tam isabet için Adana’da tek ses tek, yürek olduk. Bu hedefin gerçekleşmesi, Türkiye’nin daha güçlü olması anlamında kaldıraç görevi yapacaktır. Aksi bir durum ise, Türkiye’nin küresel güçlerin kucağına itilmesi, enerjisinin tüketilmesi, gelecek on yıllarının heba edilmesi anlamına gelecektir. Allah’ın izniyle milletçe buna izin vermeyeceğiz, vermemeliyiz.” diye konuştu.

BÜYÜK BULUŞMA SALI GÜNÜ SAAT 17.00’DA

MHP Adana SKM Başkanı Ahmet Erdoğan da, Adana genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Salı günü yapılacak büyük buluşmayı hatırlatan Erdoğan “8 Mayıs 2018 tarihinde, Salı günü saat 17.00’da Adana’da ilk büyük buluşmayı gerçekleştirecek toplantımızı yapacağız. Çukurova ilçesinde Toros Mahallesinde Mahfesığmaz Türk Telekom yanında bulunan ASKİ Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz toplantımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.