İl Başkanı Yusuf Baş’ın ev sahipliğinde yapılan programda MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, il divan kurulu üyeleri, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar hazır bulundu. Başkan Yusuf Baş ve Başkan Hüseyin Sözlü ile protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik ettiler.
İL BAŞKANI YUSUF BAŞ’IN MESAJI
Bayramları yaşamak ve yaşatmanın önemine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bu nedenle katılımın yoğun olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Baş, bayrama ilişkin mesajında “Bayramlar kucaklaşmak, hasret gidermek, varsa aramızdaki dargınlıkları gidermek için güzel bir vesile, kutlu ve özel günlerdir. Özellikle bu günlerde birbirimize daha çok sarılmak zorundayız. Yüce Allah ve O’nun Son Elçisi Hz. Muhammed’in bizden isteği de budur.” dedi.

“FİTNE TUZAĞINA DÜŞMEMELİYİZ”
Baş, devamla “Fiili hayatta ama en çok da sanal alemde görülen fitne tuzağına düşmemeliyiz. Ülkemize, milletimize dayatılan ağır yükü ancak ve ancak bir ve beraber olursak kaldırabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, evvela, canlarını, kanlarını vererek bizlerin bir bayrama daha ulaşmasını sağlayan Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, manevi hatıraları önünde tazimle eğiliyorum. Başımızın tacı Şehit aileleri ve Gazilerimiz başta olmak üzere bütün hemşehrilerimin, partili-partisiz tüm vatandaşlarımın bayramını en içten duygularla kutluyor, acı ve gözyaşının olmadığı nice bayramlar diliyorum.” diye konuştu.