Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da tüm yöneticiler ve üst kurul delegeleriyle birlikte “Tek ses, tek yürek” mesajı verdi.

ERKEN SEÇİM VE YENİ KATILIMLAR

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran; üst kurul delegeleri, ilçe başkanları, il divan ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ‘İstişare toplantısı’ düzenledi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda teşkilatlar olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Olası erken seçim konusuna dair hazırlıklar, yapılacak yeni katılımlar da ele alınan konular oldu.

HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, Adana eski Milletvekili Ali Halaman’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Adana’da her alanda sorumluluğumuzun bilinci içinde teşkilatlarımızı temsil etmenin gayreti içinde olduk ve herkesi kucaklamanın çabasını veriyoruz.” dedi.


ANKARA’DAKİ TOPLANTI

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlediği ve il başkanlarının katıldığı toplantı hakkında da bilgi veren Duran, “Sayın Genel Başkanımız ülke meselelerine dair bizleri aydınlattı. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve muhtemel gelişmeler hakkında ışık tuttu. Allah liderimizden razı olsun” diye konuştu.

15 TEMMUZ VE BAHÇELİ’NİN MESAJI

Duran, “Dünyada artık herkes biliyor ki; Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin bu vatan, bu millet uğruna yapamayacakları fedakârlık yok. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in liderliğinde 5 bin şehit veren bu hareket, bugün de ülkesi ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmemiştir. Yine Dünya şahit oldu ki; 15 Temmuz ihanetinde herkes saklanacak yer ararken Liderimiz Devlet Bahçeli genel merkeze gitmiş ve tüm ışıkların yakılması talimatını vererek, tüm gelişmeleri oradan takip etmiş, ilk beyanatıyla da devlete ve millete yol göstermiştir. Eğer 15 Temmuz gecesi üç hilalin ışığı zifiri karanlığı aydınlatmasaydı bugün çok farklı bir Türkiye ile karşı karşıya kalacaktık.” ifadesini kullandı.

ADANA; DAVASINA, LİDERİNE SAHİP ÇIKACAK

Sertan Duran şöyle devam etti:

“Değerli arkadaşlar; bu milletin, bu devletin bekası konusunda tavizsiz duruşu ve söylemiyle sadece bizlerin değil, içeride-dışarıda bütün Türk milletinin gönlünde taht kuran bir liderimiz var. Böyle bir liderimiz olduğu için onurluyuz. Adana’da hemşehrileri olarak elbette daha bir gurur duyuyoruz. Hep söyledik, yine söylüyoruz ve Adana’dan tek ses, tek yürek olarak haykırıyoruz. Başbuğumuzun izinde, liderimizin emrindeyiz. Adana’da teşkilatlar olarak bu duruşumuz sonuna kadar devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adana teşkilatları davasına, liderine sahip çıkacak, sarsılmaz bir irade sorumluluğunu ve görevini tam olarak yerine getirecektir.”

MHP Adana İl Başkanı’nın bu konuşması tüm katılımcıların yoğun alkışlarıyla desteklendi. Program, bir süre devam eden sohbetin ardından toplu fotoğraf verilerek bitti.