MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’ın divan başkanlığını yaptığı 12. olağan ilçe kongrede, mevcut başkan Abdullah Açıkgöz aday olmazken, Fikret Çilingir başkanlığında hazırlanan tek liste delegelerin güvenine sunuldu. Kongrede MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tanrıverdi, MHP Adana il eski Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun yanı sıra kalabalık bir partili hazır bulundu.

DİVAN BAŞKANI MUHARREM VARLI
MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın divan başkanlığını yaptığı Tufanbeyli ilçe kongresinde ise iki aday yarıştı. Mevcut başkan Kubilay Gönen’in aday olmadığı kongrede, divana Haydar Dömek ve Serhat Turan’ın başkan adayı oldukları iki liste sunuldu. Kongrede MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tanrıverdi de hazır bulundu.

YUSUF BAŞ: 9 İLÇE TAMAMLANDI
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada, “Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları, 12. Olağan Kongre sürecini de başarıyla sürdürmektedir. Adana’da bugün itibarıyla 9 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. Yarın ve devam eden günlerde ise 6 ilçemizin olağan kongrelerini gerçekleştireceğiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesinin esas alındığı; sevgi, saygı ve olgunluğun hâkim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Yapılan ve bundan sonra yapılacak olan kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.