Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana il ve ilçe teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 5 Ocak’ta Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nin 1071 hizmetinin toplu açılış ve temel atma programına katılacak olması sebebiyle seferber oldu.

TÜM BİRİMLER GECE-GÜNDÜZ HAREKET HALİNDE

MHP Adana teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önümüzdeki Cuma günü gerçekleşecek olan Adana programına yoğunlaştı. MHP Adana İl Başkanlığı’nın eş güdümünde yapılan çalışmalar kapsamında tüm ilçelerde tüm teşkilat birimleri gece-gündüz hareket halinde. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılacağı toplu açılış ve toplu temel atma programının tanıtımı ve programa davet şeklinde süren çalışmalar, değişik yerleşim birimlerinde ayrı ayrı görevlendirilen gruplarca sürdürülüyor.

AVCI, SEYHAN VE ÇUKUROVA’DA DAVETİYE DAĞITTI

Çalışmalar; İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanları, il divan heyeti, il ve ilçe yöneticilerinin bizzat katılımlarıyla icra ediliyor. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve ilçe yöneticilerinin, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik ve ilçe yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen davet ve tanıtım çalışmasına destek verdi. Kent içindeki esnafa, park ve bahçelerde dinlenen, alışveriş yapan vatandaşlara kadar ulaşan çalışmalarda 2018 hizmetin yer aldığı ama 1071 tarihi ile simgeleştirilen broşür ve davetiyeler dağıtıldı.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı programa davet çalışması vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu sayısız hizmetlerin topluca açılışını yapacak olan ve birçok hizmetin de temelini atacak olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 5 Ocak’ta Adana’da olacak. Bu ziyaret hepimiz için büyük onurdur. Bu vesileyle, partili-partisiz tüm vatandaşlarımızı 5 Ocak’ta saat 14.30’da Merkez Sabancı Camii’nin kuzeyinde Galeria civarındaki festival alanına davet ediyorum.” dedi.