İl Başkanı Yusuf Baş’ın ve sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, kadın kolları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Partili-Partisiz vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, MHP kurmayları gelen misafirlerin ve partililerin bayramlarını tebrik ettiler.

BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bayram mesajında başta Türkiye olmak üzere Türk-İslam coğrafyasında yaşanan olumsuzluklara atıfta bulundu. Baş, “Bir kurban bayramına daha erişmiş olmamızdan ötürü Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Ama ne acıdır ki; ülkemizde artan terör olayları ve vatan evlatlarının kahpe tuzaklarla şehit edilmesi, yanında Türk-İslam coğrafyasında yaşanan hadiseler nedeniyle bu bayramı da buruk yaşıyoruz.

METİN OLMA, KUCAKLAŞMA ZAMANI

Baş, devamla “Cizre’de katledilen bir polisimizi bugün toprağa verdik; yine bugün Diyarbakır’da bir Mehmetçiğimiz çarşı izninde arkadan vurularak şehit edildi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin acısı yüreğimizi yakarken doğaldır ki milletçe bayramı buruk idrak ediyoruz. Ama asla düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz. Metin olma, safları sıklaştırma, kucaklaşma zamanı. Aziz hemşehrilerimin bayramını kutluyor, bir tek damla gözyaşının akmadığı nice bayramlar temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.