MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’nın en büyük ilçesi Seyhan’da MHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantıda, söz konusu hazırlığın ipuçlarını verdi. Diğer ilçelere de yansıtılacak çalışmaların ilki olan toplantıya Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve yöneticiler katıldılar.

“ADANA, FARKLI BİR TABLOYA EVRİLDİ”

Bünyamin Avcı, yaptığı konuşmada “Yerel seçimlerin üzerinden 4.5 ay geçti. Enerjisi ve heyecanı yüksek, hiçbir mazerete sığınmadan her ilçeye, her köye hizmetin sunulduğu ve muhteşem yatırımların yapıldığı bir dönemi yaşayan Adana, maalesef tam tersi bir tabloya evrildi. Yatırımların durduğu, yüzlerce insanın cep telefonlarına gelen kısa mesaj ile işinden kovulduğu farklı bir dönemdeyiz. Ülke ve millet olarak ise çok nazik, riski yüksek bir döneme girdik. İhanetin alkışlandığı, küresel emperyalizmin üzerimize geldiği bir süreci yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

“HEDEF 2023, LİDER ÜLKE TÜRKİYE”

Avcı “Eylül ayında yoğun bir çalışma başlatacağız. Muhtarlarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, sade vatandaşlarımızı, her kesimi ziyaret edeceğiz. Mahalle temsilcilerimizle bir araya geleceğiz. Liderimizin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ilk olarak 1999’da Türkiye’ye tanıştırdığı ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ vizyonuna sahip çıkacağız.

Adana’mıza musallat olan yalan siyasetine set çekmek, hem de ülkemize yönelik ihanet ve husumet kuşatmasını yarmak için, ‘Lider Ülke Türkiye’ye hedefine ulaşmak için hepimize büyük görevler düşüyor.” dedi.

“LİDERİMİZİN ÖRSE VURDUĞU YERE VURACAĞIZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bu temaslarımızda liderimizin, partimizin ilkelerini, mesajlarını, sarsılmaz milli duruşumuzu, meselelere bakışımızı paylaşacağız. Adana’da toplayacağımız tüm gücümüzle, milli beka mücadelesi veren liderimizin tam da örse vurduğu yere vuracağız. Kurtuluş Savaşında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ilham veren Adana’ya da bu yakışır.” ifadesini kullandı.  

MUHARREM VARLI-UĞUR ÖZTÜRK

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk de, birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdular. Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk şu mesajı verdiler:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Cumhur İttifakının misyonu da budur. Devletimiz bu yönde çaba veriyor. İstisnalar üzerinden üretilen dedikodu ve fitneye itibar edilmemeli. Sayın Genel Başkanımızın, teşkilatlarımızın attığı her adımın arkasında dağ gibi duracağız.”