Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, yoğun bir katılıma ve kucaklaşmaya sahne oldu.

PROTOKOLDEN TEBRİK

İl Başkanlığı bahçesinde yapılan bayramlaşma töreninde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP ilçe başkanları, MHP Adana Milletvekili Adayları, törene gelen partili-partisiz tüm vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

UZUN KUYRUK OLUŞTU

MHP Adana İl Teşkilatında icra edilen program, başta partililer olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisine mazhar oldu. İl binasının arka bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde uzun kuyruklar oluştu. Öğle saatinde başlayan tören iki saate yakın sürdü.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Bu arada, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve milletvekili adayları, Şehitliklere de ziyaret gerçekleştirdiler. İl Başkanı Avcı ve beraberindeki heyet, 70’li yıllarda vatanın, milletin birliği için can veren Ülkücü Şehitlerin ve yakın dönemde aynı uğurda Şehitlik mertebesine ulaşan Yiğitlerin mezarlarına karanfil bırakıp duada bulundular.

BAŞKAN AVCI’NIN MESAJI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm vatandaşların bayramını yayınladığı mesajla da ayrıca kutladı. Avcı “Adanalı tüm hemşehrilerimin; iş, aş, eğitim ve benzeri amaçla Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve zorunlu olarak aramızda bulunan mülteci kardeşlerimizin bayramını en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle; Yüce Allah’tan devletimizin, milletimizin birliğini sürekli ve ebedi kılmasını, Türk-İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesini diliyorum.” dedi.