ÇUKUROVA’NIN TERCİHİ DE “SON KALE” 

Türkiye Cumhuriyeti’nin içeriden ihanet, dışarıdan husumet kuşatmasına alındığı süreçte Türk Milletinin “Son kale” olarak kabul ettiği Milliyetçi Hareket Partisi diğer illerde olduğu gibi Adana’da da gücünü artırmaya devam ediyor. Çukurova ilçesinde değişik partilere mensup 40 vatandaş, MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle MHP saflarına katıldı. Aileleriyle birlikte 376 seçmeni temsil ettikleri belirtilen katılımcılara üç hilal rozeti takıldı.

“HAYATIMDA MHP’NE OY VERMEDİM AMA…”

Ağrılı olup Adana’da yaşayan İbrahim Küçükdağ’ın MHP’ne katılım gerekçesi diğerlerinin duygularına da tercüman oldu. Küçükdağ, “Ağrılıyım. Hayatımda MHP’ne oy vermedim. Vatanım, milletim, bayrağım, ezanım büyük tehlike altında. Haçlı ordusu sınırımıza dayanmış. Kardeşliğimizi hatırlamazsak, birlik içinde olmazsak sonumuz hüsrandır. ‘Önce devlet, önce millet’ diyen ve başka bir hiçbir kaygıyı bunun önüne koymayan tek parti MHP, tek lider ise Devlet Bahçeli’dir. Onun için ailemi de temsilen buradayım.”

MHP’NİN BÜYÜMESİ TÜRKİYE’NİN BÜYÜMESİ DEMEKTİR

MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Çelik “İbrahim Küçükdağ ağabeyimiz, belki bir kitapla ancak ifade edilebilecek gerçekleri iki cümle ile anlattı. Gerçekten de Türkiye tarifi zor ve zorlu bir dönemden geçiyor. 40 yıldır Türkiye’yi kendi içinde bölücü terörle, darbelerle oyalayan Haçlı-Siyonist Ortaklığı son yıllarda elde ettiği altın fırsatlarla  ‘Büyük İsrail’i hayata geçirmek istiyor. Bu proje; Türkiye, İran, Irak ve Suriye için ölümcül bir darbe anlamı taşıyor. Küresel emperyalizmi temsil eden eli kanlı kirli çetenin oyununu ancak güçlü ve milli birliğin sağlam olduğu Türkiye bozabilir. O yüzden ‘Önce petrol, önce ihale’ demeyen; ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayan bir anlayışın etrafında kenetlenmemiz gerekiyor. Kuşkusuz bunun yegâne adresi MHP’dir. Hakkın, hukukun, meşruiyetin, kardeşliğin savunucusu; ihanetin panzehiri, milli direncin çelikleşmiş iradesi olan MHP’ne verilen her destek Türkiye’ye verilmiş destektir. MHP’nin büyümesi Türkiye’nin büyümesidir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve sizleri kutluyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.