Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan Kapalı Semt Pazarında gerçekleşen mitinge MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu,  Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, İlçe Başkanları İlhan Pehlivan, Mehmet Koca, İl ve ilçe Kadın Kolları başkanları, meclis üyeleri de katıldı.

Mitinge birlikte gelen Hüseyin Sözlü ve Ali Uğur Akbaş, hazırlanan konuşma platformuna gelişte partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.  Platforma gelen Sözlü ve Akbaş, mitinge katılan vatandaşları selamladılar. İlk olarak konuşan Çukurova İlçe Başkanı Başkanı İlhan Pehlivan, MHP’nin yapılan tüm anketlerde her yerde birinci parti olduğunu belirterek, verilen destek nedeniyle Adanalılara teşekkür etti.

SÖZLÜ, “ÇUKUROVA İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş ile seçimler sonunda da uyum içinde çalışacaklarını ve her projesine destek olacaklarını ifade etti. Hüseyin Sözlü, yola çıktıkları ilk günden itibaren Adana halkının büyük desteğini gördüklerini kaydedip,”Şu anda uzak ara önde gidiyoruz. Anketler bunu gösteriyor. Burada toplanan sizler de bunu herkese gösterdiniz. Adana’da MHP Kadroları yeni bir çığır açacak. Çukurova’da yapılacak olan projelerin hepsine destek olacağız. Bugün partimize değişik partilerden katılımlar var. Ak Parti ve CHP’den ayrılanlar bize katılıyorlar. Adana genelinde bugüne kadar binlerce katlım oldu ve halen de sürüyor. Temsili olarak burada bulunan 50 kişiye rozetlerini arkadaşlarımızla birlikte takacağız. Adana MHP ile varım diyecek. Bizler de 30 Mart sonrası birçok konularda çok gerilere giden Adana’yı yeniden layık olduğu yerlere taşıyacağız.  Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

MHP’ye KATILIM

MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, Çukurova için önemli projelere imza atacaklarını belirterek,”Çukurova’mızı makûs talihinden kurtaracağız. Gerçekten 5 yılda elle tutulacak hiçbir hizmet alamadınız. Hala 11 mahallenin birçoğunda semt pazarları ara sokaklarda kuruluyor.  Bizim projemizde her mahalleye altında 2 kat otopark kapalı semt pazarları var. Ayrıca her mahalleye sosyal tesis yapacağız ve buralarda mahallenin işsizlerine de iş imkânı sunacağız. Sizler buralardan uygun fiyatlarla faydalanabileceksiniz. Yeni evlenecek çiftlere ucuz konutlar yapacağız. Turizm amaçlı göl kenarında çok önemli çalışmalarımız var. Buralara plaj, marina, butik oteller yapıp, ilçe ve Adana ekonomisine katkı koyacağız. Kabasakal’dan Balcalı’ya teleferik hattı yapacağız. Çocuk köyü projemiz var.  MHP rüzgârı artık fırtınaya dönüştü. 

Çukurova’da son anketlerde 4 puan öndeyiz, 15 ilçeyi ve Büyükşehir’i alacağız. Partimize katılımlarda bunun en büyük göstergesidir.”dedi.

Konuşmaların ardından ise AK Parti ve CHP’den MHP’ye katılan bine yakın kişiyi temsilen 50 kişiye parti rozetleri mitinge katılan MHP kurmayları tarafından takıldı. Ak Parti’de Çukurova İlçe de yönetim kurulu üyeliği de yapan Mehmet Gül ve arkadaşları da MHP’ye katılanlar arasında yer aldı.