MHP Genel Merkezi, MHP Çukurova İlçe Başkanlığı yönetimini yeniden oluşturdu. İlgili tüzük gereğince MHP MYK ve Başkanlık Divanı’nın yeniden teşkil ettirdiği Çukurova İlçe Başkanlığı’ndaki yönetim değişikliğine dair ‘Yetki Belgesi’, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayının ardından Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın imzasıyla MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya gönderildi.

BAŞKAN AVCI: BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen görev devrine ilişkin törene MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanlarının yanı sıra Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı da katıldı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yönetim devrini gerçekleştirirken Ramazan Çelik’ten boşalan göreve gelen Hasan Öztuğ ve yönetimini tebrik etti. Avcı “Kuşku yok ki, bu bir bayrak yarışıdır. Üç Hilal sancağı bugünden itibaren Hasan Öztuğ ve yeni yönetim kurulundadır. Bu bayrağın Çukurova’da daha yükseklerde dalgalanacağına inanıyor, yeni yönetimi kutluyor, hayırlı görevler diliyorum. Bugüne kadar görev yapan Ramazan Çelik kardeşimize ve tüm kadrolara ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZTUĞ: ÇUKUROVA’DA BİR OLMA, İRİ OLMA GÜNÜ

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevine atanan Hasan Öztuğ da, şunları söyledi:

“Üstlendiğimiz görevin ne kadar kutlu olduğunun ve büyük bir sorumluluk yüklendiğimizin bilinci içindeyiz. Bana bu görevi layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, MYK üyelerimize, Başkanlık Divanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beye ve çok değerli büyüklerime içten teşekkürlerimi sunuyorum. Benden önce bu görevde bulunan değerli arkadaşımız Ramazan Çelik ve tüm dava arkadaşlarıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizde ayrılık olmaz, yine beraberiz. Bu saatten itibaren Çukurova’da bir olma, iri olma, diri olma inancıyla, üç hilal sancağını burçlara dikme hedefiyle çalışmaya hazır olduğumuzu bu vesileyle belirtmek isterim.”