İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partili-partisiz vatandaşların oldukça kalabalık gruplar halinde etkinliğe katıldığı görüldü. 11.00’da başlayan ve iki saati aşan süre içinde parti binası dolup dolup boşaldı. 

MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun ev sahibi olarak hazır bulunduğu bayramlaşma törenine Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, 23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, İlçe Başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Kadir Topak, Bekir Yavuz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, partili belediye ve il genel meclis üyeleri, partisiz bazı belediye meclis üyeleri katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da gelerek bayramlaştığı MHP İl Başkanlığı’ndaki tören, bayramın coşkusu ve heyecanı içinde sona erdi. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı açıklamada, “Cenab-ı Allah’a hamt olsun; bir Ramazan bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Sayılı ve özel olan bu günlerde vatandaşlarımızla kucaklaşmanın heyecanını yaşadık. Buraya gelemeyen partili-partisiz bütün hemşehrilerimizin bayramını da en içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

Bu bayramı da yine buruk kutladıklarını belirten İzgioğlu “Çünkü; ihanet ve husumet cephesinin el ele vererek kuşattığı ülkemizin içinde bulunduğu sorunlar, bir yıl öncesine göre azalmamış, daha da artmıştır. Hemen her gün şehitler veren, bölücü mihrakların cüretini artırdığı, şımardığı Türkiye, komşu ülkelerdeki Siyonizmin kışkırttığı ayrılıkçı hareketlerin baskısı altındadır. Eli kanlı katillerin ve onlara kol kanat geren dış güçlerin on yıl öncesine göre hayal dahi edemeyecekleri şekilde mesafe almış olmaları, ülkemiz adına sorumluluk hissi olan herkesin üzerinde düşünmesi gereken bir durumdur. Dolayısıyla herkesi kucaklayan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliği ortak paydasında buluşmak, milli direncimizi artırmak mecburiyetindeyiz.” ifadesini kullandı.