MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran başkanlığında toplanan Adana Büyükşehir Belediyesi MHP’li Meclis Üyeleri gündemindeki konuları ele aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerek il merkezinde gerekse ilçelerde yürütülen yoğun çalışmaların yanı sıra Meclis gündemine gelecek konu başlıkları üzerinde de müzakere edildi.

BAYRAK, VEDAT ÖZDER’DE

Diğer taraftan Adana Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Sözcülüğü görevi el değiştirdi. Ender Çulhacı’nın yürüttüğü görevi, Saimbeyli Belediye Meclis Üyesi Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Özder devraldı. İl Başkanı Sertan Duran, bugüne kadar yaptığı hizmetten ötürü Ender Çulhacı’ya teşekkür ederken, Çulhacı’nın halefi Vedat Özder’e başarılı, hayırlı hizmetler diledi.

BAHÇELİ’NİN MESAJIYLA KONUŞTU

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, yerel yönetimlerde mutlak surette çıtayı yükseltmek için çalıştıklarını ve bunun gayretini verdiklerini söyledi. Duran “Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Antalya’daki son toplantıda ‘Belediye demek umut demektir. Belediye demek çare demektir. Belediye demek günün 24 saati açık kapı demektir. Siyasetimizin öznesi insandır. O halde insanımıza mazeretsiz hizmet boynumuzun borcudur.’ buyurmuştur. Bizlerin de şiarı budur, bu olacaktır. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 8 ilçe belediyemizle birlikte gece-gündüz hizmet için ayaktayız.” diye konuştu.

FİTNE; BİRLİĞİN, DİRLİĞİN DÜŞMANI

Duran devamla “Belediye başkanlarımızın ve sizlerin gayretini görüyoruz. Ama yaptıklarımızı asla yeterli görmüyor ve daha fazlasını yapacağımızın sözünü veriyoruz. Sorunsuz bir fert olmayacağı gibi sorunsuz bir şehir de yoktur ama biz sıfır sorun hedefiyle çalışacağız. Biz inanırsak yaparız, biz inanırsak başarırız. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bunun için de, her dönemde hızını ve yoğunluğunu artıran fitneye karşı daima uyanık olmalıyız. Fitne birliğin, dirliğin, huzurun, bereketin düşmanıdır. O düşmanı kapımızdan içeri almamalıyız.” dedi.