Baş, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bin bir emekle, çile ile inşa ettiği Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünü idrak etmekten son derece mutluyuz, gururluyuz. Kuşku yok ki; Cumhuriyet, Türk milletine armağan edilmiş yüksek uygarlık projesidir.”

CUMHURİYETİMİZ, BİRLİĞİMİZ TEHDİT ALTINDA

Yusuf Baş, devamla  “İçinde bulunduğumuz süreçte; Cumhuriyet rejiminin, devletimizin bekasının, milletimizin birliği, kardeşliği ve huzurunun büyük bir tehdit ve tehlike altında olduğunun farkındayız. Uzunca süredir var olan bu tehdit ve tehlikenin etkisiz hale getirilmesi, ‘bu vatan benim, bu bayrak benim’ diyen bütün vatandaşlarımızın sorumluluğundadır” diye konuştu.

1 KASIM TARİHİ BİR FIRSATTIR

Baş, şöyle devam etti:

“Bugün yıl dönümünde bir kez daha idrak ettiğimiz Cumhuriyet rejiminin her Türk vatandaşına sunmuş olduğu seçme ve seçilme hakkının kullanılacağı 1 Kasım’da yapılması planlanan ve Türk Milleti’nin en üst karar organı konumundaki Türkiye Büyük Milet Meclisi’ni oluşturacak seçim, söz konusu tehdit ve tehlikenin etkisiz hale getirilmesi için tarihi bir fırsat niteliği taşımaktadır. Bütün vatandaşlarımızın bu milli görevi yerine getireceğine olan inancımız tamdır.”

RUHLARI ŞAD OLSUN!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, mesajını şu ifadelerle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, vatanımız, milletimiz ve bütün kutsal değerlerimiz için canını feda etmiş Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun! Bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, güvenlik ve huzur içinde nice yıllar diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”