Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanlığının düzenlediği “Gönül Seferberliği Yemeği” muhteşem bir katılıma ve coşkuya sahne oldu.

Kozan ilçesinde düzenlenen yemeğe MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekilleri Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, MHP ilçe başkanları, partili belediye başkanları, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

GÖNÜLLER SEFERBER OLDU

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve  Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaklaşık 2 bin kişiyi ağırlarken örnek bir ev sahipliği yaparak takdir gördüler. Açılış konuşmasını yapan Nihat Atlı “Kozan’da yüklendiğimiz misyonun şuurundayız. Her zaman bir ve beraber olacağız. Allah birliğimizi daim eylesin” derken, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün de destekleriyle Kozan, tarihinde görmediği hizmetleri 4 yılda alacak” mesajı verdi.

MUSTAFA İZGİOĞLU

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye’nin bölünme tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu belirterek “İşte 7 Haziran’da yapılacak seçimler ülkemizin, milletimizin bir bütün olarak yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Bu nedenle Milliyetçi Hareket’in her zamankinden daha fazla iktidar olma zorunluluğu var. Bunun için bir ve beraber olarak çok çalışmamız gerekiyor. Bunu Adana’da en son yerel seçimlerde başardık. Bu başarıda hepinizin payı var. Birlik içinde olduğumuzda gücümüzü ve başarımızı gördük. Genel seçimlerde Adana’da yine birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak çok çalışıp kazanmamız şart. Bizde bu güç var. Yine o gücümüzü birleştirip yine kazanacağız inşallah. Hedefimiz ise 14 milletvekilliği kazanmak” dedi.

HÜSEYİN SÖZLÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Sözlü “Teşkilatlarımıza, siz gönüldaşlarımıza, Adana halkımıza layık olmak, belediyecilik açısından yeni bir model ortaya koymak, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni Türkiye’nin en başarılı belediyesi yapıp, Türk milliyetçi hareketinin ikbal yolunu açmak noktasında yüksek sorumluluğumuzun farkındayız. Size söz veriyorum; bu sorumluluk yerine gelecektir Allah’ın izniyle” diye konuştu.

ALİ HALAMAN

Milletvekili Ali Halaman ise, halkın ihtiyaçlarını karşılama, sorunlarını çözme noktasında siyaset kurumunun üzerine düşen görevlere atıfta bulundu. Halaman “Siyaset hizmet etmek demektir. Siyaset kurumu, Allah’ın rızasını kazanmak, kulun rızasını kazanmakla mükelleftir” derken diğer yandan ülkedeki açlığa, yokluğa, adaletsizliğe, artan bölücü teröre işaret ederek AKP hükümetleri döneminde oluşan büyük zıtlığa dikkat çekti.

SEYFETTİN YILMAZ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, AKP hükümetine yüklendi. Toplumun yüzde 85’inin borçlu hale geldiğini, kart borçlarının 38 kart arttığını belirten Yılmaz, “Dini değerleri kullanarak iktidar olan AKP hükümetinin 13 yılında esrar eroin kullanımı ilkokul çağına düşmüş, Emniyetin raporuna göre esrar ve eroin kullanımı yüzde 1700, fuhuş yapan kadın sayısı yüzde 1680 artmış. Toplumsal değerlerinin yok edildiği, toplumsal çürümenin tavan yaptığı bir süreçten geçiyoruz” sözleriyle ülkenin getirildiği durumu anlatarak, Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

İzgioğlu, Sözlü, Halaman ve Yılmaz ile diğer protokol, katılımı yoğun, heyecanı yüksek etkinliğe ev sahipliği yapan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e ve MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı’ya teşekkür ettiler.