MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bölücü teröristlerin yola döşedikleri mayının infilak ettirilmesi sonucu 7 Mehmetçiğin hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Konuya ilişkin mesaj yayımlayan Avcı şunları söyledi:

“Bugün milletçe acımız büyük. Biri astsubay, 6’sı uzman çavuş olmak üzere 7 kahraman askerimiz Şehit olmuş, 2 kahraman askerimiz ise yaralanmıştır. Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

“BATIL YIKILMAYA MAHKÛMDUR”

Avcı, devamla “Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik tüm şer cephenin birleştiği bir süreçte haince düzenlenen tuzaklarla, alçak saldırılarla Türk Milleti’ni yıldırmaya çalışanlar asla başaramayacaklardır. Devletimiz; siyasi, askeri, ekonomik, diplomatik kuşatmayı yarmaya ve darmadağın etmeye, terörün kökünü kazımaya muktedirdir. Haçlı-Siyonist ittifakının oluşturduğu batıl cephe yıkılmaya, onların katil sürüsü yok olmaya mahkûmdur. Bu, Allah’ın değişmez ve gerçekleşmesi hak olan vaadidir.” şeklinde konuştu.

“İHANETİN KARŞISINDA DEVLETİN YANINDAYIZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket tüm gücüyle, tüm unsurlarıyla her türlü ihanetin ve husumetin karşısında; kutlu devletimizin, Yüce Allah’ın yeryüzündeki ordusu Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında ve arkasındadır. Sayın Genel Başkanımızın ifade ettikleri gibi, acımız büyük olsa da dayanacağız, katlanacağız, sabredeceğiz, sımsıkı kenetleneceğiz. Şerefsizleri fitne ve ihanetlerinde boğacağız. Herkes eşittir Türkiye diyeceğiz, millet birdir, o da Türk milletidir diye haykıracağız.”