Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Her şeye paranın deliğinden bakan kapitalist bir anlayışla Adana’ya hizmet edilemez” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından bir önceki hizmet dönemine yönelik ortaya atılan iddialara cevap verdi. Avcı şunları söyledi:

“BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI”

“Geçen beş yılda bir kere olsun ‘Bütçede açık var’ bahanesine sığınmadan, ‘Borcumuz çok’ gerekçesine saklanmadan hizmet götürülmedik köy, adım atılmadık mahalle bırakmayan, devasa projeleri hayata geçiren milliyetçi üretken belediyecilik anlayışının ardından işbaşına gelen Büyükşehir Belediye yönetimi, kendisine güvenen ve oy veren vatandaşlarımızı büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır.”

“ADANA,  HİZMETLE DEĞİL, ÇARPIK İDDİALARLA GÜNDEME TAŞINIYOR”

Avcı, devamla şunları kaydetti:

“İlk icraatı yüzlerce işçiyi işten atarak binlerce insana bayramı zehir eden, bu özelliği ile tarihe geçen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı, yine uçuk iddialar ortaya atmıştır. Yeni yönetim, aradan geçen beş ayda hizmetle değil, ağlama, karalama ve çarpık iddialarıyla Adana’yı gündeme taşımayı tercih etmiştir. Adana’yı bu şekilde meşgul etmek doğru değildir. İddia sahibi iddiasını ispatlamakla sorumludur; aksi halde müfteri durumuna düşer.”

GENÇLİK MERKEZLERİ NEDEN KAPATILDI?

Adana Büyükşehir Belediye yönetiminin en büyük yanlışlarından birinin de Gençlik Merkezlerini kapatması olduğunu belirten Avcı “İl merkezinde ve ilçelerimizde on binlerce gencimize ücretsiz sınava hazırlık desteği veren, sayısız öğrencilere lise ve üniversite kazandıran bu güzide kurumun kapısına kilit vurmak, hayırla anılacak iş değildir. Yoksul öğrencileri sınavlarda başarısızlığa mahkûm etmek, işsizliğin can yaktığı bir süreçte öğretmenleri ve tüm personeli kapıya koymak vicdani değildir. Asıl amacın ise, bu seçkin eğitim kurumlarında vatan, millet sevgisi yüksek bir kadronun tasfiye edilerek, yerlerine siyasi, ideolojik kadroların atanacak olması, sadece Adana’ya değil, ülkemize yapılacak en büyük kötülük olacaktır.” ifadesini kullandı.

“BAHANE DEĞİL, HİZMET ÜRETMEYE DAVET EDİYORUZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Seyhan’da belediye başkanlığı döneminde geçen beş yılda en iddialı hizmet olarak hep reklamı yapılan bir Kent Meydanı’nı bile bitirememiş anlayışla Adana’nın mesafe alamayacağı görülmüştür. Her şeye paranın deliğinden bakan kapitalist bir zihniyetle Adana hizmet alamaz. Belediyeler şirket değildir; kâr amacı gütmezler. Büyükşehir Belediye yönetimini, karalamadan, ağlamadan, Adana için bahane değil, hizmet üretmeye, Adana gerçeklerine dönmeye davet ediyoruz.” dedi.