Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 12. Büyük Olağan Kurultay ve sonucunu “Hak galip geldi, batıl zelil oldu” sözleriyle özetledi. Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 18 Mart 2018’de Ankara’da gerçekleştirdiğimiz 12. Büyük Olağan Kurultay, birçok bakımdan ders alınacak, önemli mesajlar içeren, geleceğe ışık tutan, on binlerce insanın oluşturduğu muhteşem bir kalabalıkla tarihe geçti. Bu kurultay, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ihanet şebekeleri tarafından asla ele geçirilemeyeceğini, onların figüranlarına ise asla teslim edilemeyeceğini de bir kere daha ortaya koydu.” ifadesini kullandı.

ALAYI HÜSRANA UĞRADI

Avcı, şöyle devam etti:

“Öteden beri MHP’siz Meclis hayali kuranlar, Devlet Bahçeli’siz MHP arzulayanların alayı hüsrana uğradı. Tarlalarda, kirli lobilerde MHP’ne operasyon başlatan uşakların, Türkiye’ye 15 Temmuz ihanetini yapan alçakların değil, 12 Nisan 2016’da ‘Olağanüstü kurultay olmayacaktır, olağan büyük kurultayımızın tarihi 18 Mart 2018’dir’ diyen Lider Devlet Bahçeli’nin sözü galip geldi. O Lider ki; içerideki ihanetin, dışarıdaki husumet cephesinin kurgularını boşa çıkarmış, onların tüm planlarını altüst etmiş, devletimizin-milletimizin birlik ve bekasına çelikten yol inşa etmiş ve bugün bütün Türk milletinin ortak gururu haline gelmiştir. Özetle; hak galip geldi, batıl zelil oldu! Bu asil millet, zillet çukuruna düşenleri asla affetmeyecek, hakkı da daima üstün tutacaktır. Yüce Allah’ın izni ve yardımıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin önünde artık böyle bir süreç vardır.”

AVCI’DAN ADANA’YA TEŞEKKÜR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 12. Büyük Olağan Kurultay’a Adana’dan katılım yapan herkese teşekkür etti. Avcı “Adana; ülkemizin onurlu, huzurlu geleceğini inşa etme adına yeni bir sinerji oluşturan bu kurultayımızda da kendine yakışanı yapmıştır. Adana’dan binlerce partilimiz, yüksek bir heyecan ve coşkuyla Kurultaya iştirak etmişlerdir. Teşkilatlarımızla, Ülkü Ocaklarımızla, belediyelerimizle, sivil toplum örgütlerimizle ve tüm ülküdaşlarımızla Adana’ya yakışır bir vakurla Ankara’da birlik ve beraberlik mesajı verilmiştir. Bu vesileyle tüm teşkilat başkanlarımıza, yöneticilerimize, Ocak başkanlarımıza, yöneticilerimize, Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yöneticilerimize, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere belediye başkanlarımıza ve tüm isimsiz kahramanlara, gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DÖNÜŞTE İKİ KİŞİ HAFİF YARALANDI

Başkan Avcı, Ankara’dan dönerken üzüntü veren bir trafik kazası yaşandığını belirtti. Avcı, “Çukurova Ülkü Ocakları yönetiminde görev yapan iki arkadaşımız meydana gelen trafik kazasında hafif yaralarla kurtulmuşlardır. Arkadaşlarımıza ayrıca geçmiş olsun diyor, acil şifalar niyaz ediyorum.” dedi.