Başkan Bünyamin Avcı, Fetö ihanet örgütünün 15 Temmuz 2016’daki kanlı darbe girişiminin ikinci yıldönümünde yayımladığı mesajda, tüm terör örgütlerinin temizlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

EN SİNSİ, EN HAİN, EN TEHLİKELİ…

Avcı, şöyle devam etti:

“Türk tarihinin en sinsi, en hain, en tehlikeli, en acımasız örgütü Fetö’nün kanlı darbe girişimini iki yıl sonra bir kere daha lanetle idrak ediyoruz. 251 Şehidin verildiği, iki binden fazla insanımızın yaralandığı bu melun darbe teşebbüsü asal unutulmayacaktır. Ülkemizi büsbütün ele geçirmeyi hedeflemiş ihanetin gerçek yüzü, şükür ki tam zamanında feraset ve basiret kandiliyle ortaya çıkmıştır. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli, önce, din kisvesi giymiş İblis hareketinin maskesini indirdi, sonra milli iradeye tercüman oldu. Sayın Genel Başkanımızın tarihi mesajı, hainlere karşı devlet ile milletin gücünü birleştiren milliyetçi ruhu harekete geçirdi.”

MÜCADELEDEN TAVİZ VERİLMEMELİ

Bünyamin Avcı,

“Önce ülkem ve milletim ilkesiyle beş bin Şehit vermiş bir siyasi hareketin kurumsal kimliğini taşıyan Milliyetçi Hareket Partisi’nin söylemi, duruşu ve tavrı çok nettir. Atalarımız ‘Su uyur, düşman uyumaz’ demiştir. Fetö ve arkasındaki küresel emperyalist güçlere karşı her zaman uyanık olmak zorundayız. Yılan yaralı bırakılmamalı, mücadeleden asla taviz verilmemelidir. Türkiye’yi hedef seçen tüm terör örgütleri tamamen temizlenmeden milletimize huzur yoktur.” şeklinde konuştu.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, vatanımızın, milletimizin birliği uğrunda mücadele etmiş, can vermiş tüm kahramanlarımızı, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, varlıklarıyla onur duyduğumuz muhterem gazilerimize, şehitlerimizin kıymetli ailelerine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah milli birliğimizi, kardeşliğimizi ve devletimizi daim eylesin” dedi.