Ziyarette MHP İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Zorba, Burhan Kızıl, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı da yer aldı. Heyet, ilk olarak MHP Saimbeyli ilçe Başkanı Abdullah Esentürk ve yönetimi, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’yi, aynı gün Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek ve yönetimi ziyaret ettiler.

ÇARŞI-PAZAR GEZİP SORUN DİNLEDİLER

Her iki ilçede de çarşı esnafına ve pazar esnafına ziyaret gerçekleştiren Avcı, Varlı ve Öztürk; kahvehanelerdeki vatandaşlarla da sohbette bulundular, sorunlarını dinlediler. Yerel ve ülke gündemine ilişkin MHP’nin tezlerini paylaşan MHP heyeti, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’yü ziyaret ederek, görevinde başarı dileklerini iletti.

BAHÇELİ’NİN SELAMLARINI İLETTİLER

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Partilimiz olsun veya olmasın her vatandaşımız bizim için kıymetlidir, vazgeçilmez değerdedir. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ne âşık, Türk Milleti’ne sevdalıyız. Siyasetimizin temelinde ve özünde bu aşk, bu sevda vardır. Bu anlayışla, seçimlerden sonra da vatandaşlarımızla buluşmalara devam ediyoruz. Halkımızla aramızdaki sıcak ve samimi bağı daha da güçlendirme arzusuyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizlere emanet ettiği içten selamlarını kıymetli hemşehrilerine iletiyoruz.” dedi.