Ateş yangınına dönen bölgemizde, terör tehdidi ve bekaa sorunu nedeniyle sınır ötesi harekete girişen Türkiye, içte ve dışta haklılığını ortaya koyarken, birlik ve beraberliğin sinerjisini Mehmetçiğe hissettiriyor.. Afrin'e gerçekleştirilen askeri harekete destek olmak, Mehmetçiğin yanında olduğunu haykırmak, harekete karşı çıkan çevrelere ülkemizin meşru müdafaa hakkı olduğunu haykırmak için kolları sıvayan MHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğe çok sayıda Sarıçamlı katıldı..

Toplantıda bir konuşma yapan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin engin öngörüsü sayesinde şer odaklarının oyunlarının bozulduğunu söyledi. Partiyi ele geçirmek ve senaryolarını gerçekleştirmek için MHP'ye yönelik bölme girişiminin boşa çıkarıldığını söyleyen Varlı, ''Sınırlarımızın yanı başında terör koridoru kurmak isteyen dış güçler karşılarında Türk Ordusunu buldu. Oyun bozuldu... Kürt koridoru kurarak ülkemize yönelik hain senaryolar Mehmetçiğin önce El Bab sonra da Afrin Operasyonlarıyla boşa çıkarıldı.Şimdi Membiç'e kaydırdıkları teröristleri, PKK/PYD ve YPG'li hainleri korumaya çalışıyorlar...Güçleri yetmeyecek... Mehmetçik teröristlere aman vermeyecek.  İçerde de yaptıkları açıklamalarla, yayınlarla hainlerle aynı dili konuşan, destek olan, TSK'yı yıpratmaya çalışanlar da şunu iyi bilsinler... Bu mücadele son terörist kalana kadar sürecek...Türkiye emperyal amaçlarla Suriye'ye girmedi. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Türkiye terör bataklığını kuruttuktan sonra o toprakları gerçek sahiplerine bırakacaktır.'' diye konuştu..

Türk Kadınının en güç şartlarda bile canını ortaya koyarak Mehmetçiğin yanında olduğunu, 'Önce Vatan' duygusuyla hareket ettiğini söyleyen, MHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk, ' ''Sen-Ben yok, biz varız'' dedi.
Kocatürk, '''Türk Kadını Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kahramanlıkla vatan savunmasındaki kararlılığını ortaya koymuştur.... Kara Fatmaları, Şerife Bacıları, Halime Çavuşları, Tayyar Rahimeleri, Gördesli Makbuleler'i unutmadık... Bizler de ülkemize yönelik terör tehdidine karşı vatan savunmasındaki Türk Askerinin yanındayız... Geçmişte olduğu gibi bugün de sıkılmış yumruk gibi, 'Önce Vatan' diyerek, göreve hazırız... MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde ve yanındayız...  Başta Afrin ve Menbiç olmak üzere terör bataklığını kurutmak ve ülkemize yönelik tehditleri bertaraf etmek için canını ortaya koyan Mehmetçikle beraberiz... PKK/PYD ve YPG'yi besleyen, silahlandıran ve teşvik eden, arkasında duran iç ve dış güçler şunu iyi bilmelidirler ki, Türk'e kefen biçenin sonu korkunç olur...'' dedi.
Etkinliğe katılan Sarıçamlılar, ülkemizin haklı bir mücadele içerisinde olduğunu, teröre boyun eğmeyeceğini, oynanmak istenen oyunları boşa çıkaracak güç ve kudrette olduğunu ifade ederek, Mehmetçiğin yanında olduklarını dile getirdiler...