İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretind ekonuşan Başkan Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde farklı senaryolar çizmeye çalışanların hedeflerine ulaşamayacaklarını vurguladı

“SARIÇAM’DA LİDER PARTİ MHP”

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sarıçam’da lider parti olduğunu, bir sonraki dönemde başarının tüm Adana’da hakim olacağına yürekten inandığını belirtti.

“LİDERİMİZİN VE PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi ve Lider’ine karşı muhalif olanların farklı senaryolar çizdiklerini  söyleyen Başkan Sözlü, bu senaryoların dün olduğu gibi bugün de başarısız olacağını ifade etti. Hizmet noktasında kentte siyasi parti ayrımı gözetmediğini aktaran Başkan Sözlü, “Teşkilatlarımızla sıkı bir bağ içerisinde Liderimizin ve partimizin emrindeyiz” dedi.

“MHP’Yİ SARIÇAM’DA ŞAHLANDIRACAĞIZ”

Sarıçam’da Milliyetçi Ülkücü Hareket’in şahlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Adana Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile ilçede MHP’nin daha da kuvvetlendiğini aktarırken siyasetin silgi kullanmadan resim çizme sanatı olduğunu söyleyerek “Bizim vazgeçecek tek bir gönüldaşımız yok” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Sözlü, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma’ya bir Atatürk tablosu hediye etti.