Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe eski Başkanı Mehmet Koca, “Başbuğ’umuzun izinde, Liderimizin emrinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
MHP Sarıçam ilçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliği yapılmıştı. İlçe Başkanı Mehmet Koca ve yönetiminin yerine Mustafa Kızılelma başkanlığında yeni yönetim kurulu atanmıştı. Koca, yeni yönetimi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Eski yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılan ziyarette Mehmet Koca, ders niteliğinde önemli mesajlar verdi.  Koca “Buraya yeni yönetimi tebrik etmeye geldik. Ayrımız gayrımız yok. Herkes Sarıçam’da bir darılma, kırılma, küsme olacak zannetti. Bu yanlış bir düşüncedir. Milliyetçi-Ülkücü Harekette, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ şeklindeki ilkesi her zaman geçerli olmuştur, geçerli olmaya devam edecektir.  Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımızın takdiridir. Herkes bilsin ki, Başbuğ’umuzun izinde, Liderimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Koca ve arkadaşlarına teşekkür eden Kızılelma “İçeride ve dışarıda hayasız saldırılar devam ederken, Türkiye Cumhuriyeti’ne kefen biçilmek istenirken bu krizde inisiyatif ve ağır sorumluluk alan Sayın Genel Başkanımıza yardımcı olmak hepimizin görevidir. Bu makamlar birer emanettir.  Sizin de ifade ettiğiniz gibi, Sayın Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin tasarrufları başımızın üzerindedir. Muhakkak surette birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.  Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.