Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Meclis üyelerinin de katılımıyla muhtarların sorun ve şikayetlerini dinledi.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

İbrahim Kara, Çukurova ilçesindeki mahallelerin sorunlarını dinlemek, çözümleri tartışmak ve bu konuda Belediye nezdinde atılması gereken adımları masaya yatırmak için kahvaltı verdi. Kahvaltıda MHP’li İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları hazır bulundu.  Her mahalle muhtarı kendi bölgesindeki sorunları aktardı, Belediye’den beklenen ama yapılmayan hizmetleri sıraladı.

MUHTARLARIN ŞİKAYETİ ÇOK

Mahalle muhtarları, seçimin üzerinden 18 ay geçmiş olmasına rağmen hala kayda değer bir hizmet alamadıklarından yakındılar. Sorun ve şikayetler özetle şöyle sıralandı:

“Yol ve kaldırımlar yapılmıyor, mevcut olanlar ise eski haliyle duruyor. Halkın yararlanacağı yeşil alan ve park gibi yerler çok yetersiz. Yenileri yapılmıyor. Bu alanlardaki hizmetler sosyal demokrat yandaşlara veriliyor. Yeşil alanların işgaline göz yumuluyor. Her talebe evet deniyor ama hiçbir şey yapılmıyor.”

MHP’Lİ ÜYELER YOĞUN ÇALIŞIYOR

Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi MHP Grup Sözcüsü Ali Karakuş da, köyler dahil bütün mahallelerin sorunlarını bir rapor halinde üç gün süreyle Meclise getirdiklerini anlattı. Karakuş, kapalı semt pazarı konusunun  ısrarla takipçisi olduklarını, bu arada ücretsiz hızlı okuma  kursları talep ettiklerini ve bunun başladığını, güncel önemli sorun olan uyuşturucu kullanan gençler için de rehabilitasyon merkezi teklifinin yine MHP’li üyelerce yapıldığını anlattı.

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE AÇIK

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ise “Yararına inandığımız için bu tür toplantılar yapıyoruz. Meclis üyelerimiz ile sizleri buluşturmamızın amacı da, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmektir. Milliyetçi Hareket bu millet için var; sizin için var. Sizlerin, dolayısıyla vatandaşlarımızın her sorunu samimiyetle ifade ediyorum ki, bizim de öncelikli sorunumuzdur. Sizinle iletişim kanallarımız sürekli açıktı, bundan sonra da öyle olacak. Size, vatandaşlarımıza kapımız da gönlümüz de her zaman açık olmuştur, bundan sonra da açık olacaktır” dedi.