Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği birlik ve beraberlik yemeği, moral ve motivasyonu daha da artırdı.

Seçimler yaklaştıkça MHP’deki hareketlilik de artıyor. Teşkilatların çalışmaları yoğunlaşarak devam ediyor. MHP Seyhan İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği birlik ve beraberlik yemeği ise, moral ve motivasyonu tetikleyen etkinliğe dönüştü.

YEMEĞE KATILANLAR

Seçkin bir mekanda verilen, şehitler için saygı duruşu ile başlayan yemekte İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat, belediye meclis üyeleri, milletvekili adaylarından Seyfettin Yılmaz, Doç. Dr. Türkan Cengiz Yılmaz, aday adaylarından Ayşe Berrin Şahanalan, Ayşe Tankut Delikurt, Nimet Demirel, Fikriye Duru ile çok sayıda partili hazır bulundu.

YILMAZ TANKUT’UN MESAJI

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut yaptığı konuşmada; içeride ihanet, dışarıda husumet cephesi ile kuşatılan Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemeçten geçtiğini anlatarak “Artık bu kangren olmuş zihniyetten kurtulmamız icap etmektedir” dedi. Hiç kimsenin liste takıntısının olmaması gerektiğini belirten Tankut, “Önemli olan ülkemizin huzur ve bekasıdır. Bunun için de MHP’nin tek başına iktidar olması gerekmektedir” diye konuştu. Tankut, “İdrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası’nın da kutlu davamızın başarıya ulaşması için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” temennisinde bulundu.

İL BAŞKANI ÜÇKARDEŞLER

MHP İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler de, 12 Haziran seçiminin önemine değindi, böyle bir süreçte sadece afiş, broşür gibi görsel unsurların yeterli olmadığını kaydetti ve “Asıl önemli olan, ortaya konan iradedir, idealdir ve buna inanmaktır. İşte bunların hepsi bu kadrolarda  mevcuttur. Özellikle kadınlarımızı böylesine kararlı görmek, gücümüze güç katıyor. Hep birlikte omuz omuza vererek başaracağız. Allah, yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

İLÇE BAŞKANI YUSUF KANLI

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ise, “Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarı yolunda Seyhan’da büyük emek sarf eden kadın kollarımızın bu coşkulu ve heyecan yüklü etkinliğinde bizler de moral artırdık, enerjimize enerji kattık. Seyhan’da, ‘2023 lider ülke Türkiye’ hedefine inanmış dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak ise, Seyhan’da en iyi sonucu almak için bıkmadan, usanmadan çalışacaklarını kaydederek, yapılan etkinliğin tanışma, kaynaşma ve motivasyonu artırmada oldukça yararlı olduğunu ifade etti.  Parlak, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti.