Adana’da en erken sahaya çıkan ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş uhdesinde bir süredir il merkezinin yanı sıra ilçelerde de yoğun çalışma programı uygulayan milletvekili adayları yoğun ilgi görüyor. Milletvekili adayları son olarak kent merkezinde Ziyapaşa ve Atatürk bulvarı üzerindeki esnafa yönelik ziyaret gerçekleştirdiler. İl Başkanı Yusuf Baş öncülüğünde il divan heyeti ve merkez ilçe başkanlarının da katıldığı çalışmada milletvekili adayları esnafları tek tek ziyaret ettiler “hayırlı işler” temennisinde bulundular.

MHP HEYETİ BÜYÜK MORAL BULDU

Seçim görselleriyle donatılmış iki otobüsün trafiği aksatmadan eşlik ettiği ziyaret turu yoğun ilgi gördü. Bazen esnafla bazen de yayalarla kısa sohbetler yapıldı. Esnafın yanı sıra lokanta ve kafe gibi yerleri de ihmal etmeyen MHP heyeti, müşterileri selamlayarak “Hayırlı günler” dilediler. Kimi vatandaşların başarı dilediği, kimilerinin “Dualarımız sizinle” dediği ve sık sık ‘öz çekim’ talebiyle karşılaşan MHP heyeti büyük moral buldu.

KATILAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Meclis çalışmaları nedeniyle yurt dışı görevinde olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili ve Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın katılamadığı esnaf ziyaretinde MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili ve Adayı Seyfettin Yılmaz’ın yanı sıra ayrıca adaylardan şu isimler hazır bulundu:

Cahit Öztok, Sinan Gül, Adem Gündoğan, Mehmet Ali Arslan, İsa Ayanoğlu, İbrahim Sezer, Neslihan Uzun, Ayla Emrahoğlu, Hüseyin Yıldırım, Hatice Yüce, Ersen Tüzener.

BAŞ: 1 KASIM’DA HAK TECELLİ EDECEKTİR

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ziyaret süresi boyunca halkın gösterdiği büyük ilgiyi “Muhteşem” sözleriyle değerlendirdi. Baş, “Adana’da bu ilgi ve sevgi gösterisi gerçekten muhteşem. Vatandaşlarımızın yüreğindeki samimiyet, gözlerindeki kıvılcım, Türkiye’de yeni bir devrin başlangıcını işaret ediyor. Sandığa yansıttığı iradesi ‘Çözüm süreci’ adı altında terör örgütüyle paylaşılan, sahibi bulunduğu devletin temeli olan adalet sistemi yerle yeksan edilerek sırtından hançerlenen bu millet; milliyetçi, adaletli bir devlet yönetimini çoktan hak etmiştir. 1 Kasım’da inşallah hak tecelli edecektir.” dedi.