Gün içinde yaptığı ziyaret ve görüşmelerinin ardından gece programına da yoğun bir tempo ile devam eden Akbaş, düğün, nişan ve özel davetlere katılıyor.

MHP adayı Ali Uğur Akbaş, seçim çalışmalarının gündüz bölümünün ardından ise akşam programlarına önem vererek, ev toplantıları, düğün, nişan ve özel gün davetlerine de katılıyor. Akbaş, bu davetlerin ardından ise gece geç saatlere kadar Turgut Özal Bulvarı’ndaki Seçim Ofisi’nde de görüşmeler yaparak programını tamamlıyor.

NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Ali Uğur Akbaş, kendisine gelen davetlerin hiç birini de kırmayarak yerine getiriyor. Akbaş,”Bu tür törenlere eşim Yeliz hanımla birlikte katılıyoruz. Gelen davetlere yetişebildiğim kadar gitmeye çalışıyorum. Söz verdiğimiz gibi Çukurova da sıkmadık el bırakmayacağım. Halkın ilgisine karşılık vermek bizim görevimiz. Ben gönüllerin başkanı olacağım. Seçim çalışmalarımda gördüğümüz ilgi ise bizim şevkimizi artırıyor.”dedi.

Akbaş, Gündüz yapılan programının ardından ise gece de birden fazla etkinliğe katılıyor. Aynı gece İnci Oteli’nde yapılan Harun Yıldırım’ın sünnet törenine katılan Akbaş, hemen ardından ise bu kez Nişantaşı Restauranta Osman Tanrıverdi ve Elif Asena Gökçe’nin nişan törenine katıldı. Daha sonra ise Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Mustafa Karasu’nun oğlunun düğüne gitti. Burada genç çiftler İbrahim-Döndü Karasu’nun nikâhını ise Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin kıyarken Ali Uğur Akbaş, MHP İl 2. Başkanı Ali Güzeller ile birlikte nikâh şahitliği yaptı. Akbaş, Karasu çiftine Evlenme cüzdanını vererek mutluluklar diledi.

Nikah töreninin ardından ise Hüseyin Sözlü, Ali Uğur Akbaş, genç çiftler İbrahim-Döndü Karasu ve aileleri ile birlikte istek üzerine piste çıkarak bir süre oynadılar. Akbaş bu törenin ardında da Ticaret Liseliler ve Gönül dostlarının gecesine de katıldı.