Akkuş, oldukça yoğun geçen seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Akkuş, Yeşilevler mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Onların dertlerini, şikayetlerini dinleyen Akkuş, çözüm bekleyen sorunları not aldı ve seçilmesi halinde bunların hepsinin dikkate alınacağını kaydederek “Seyhanlı vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu hizmetleri hızlı ve adil biçimde dağıtmak ve yerine getirmek için söz veriyorum.” dedi.

KADINLARI DİNLEDİ

MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Akkuş, bu günlerde değişik etkinliklerle kutlanmaya ve anılmaya devam eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle cadde üzerindeki kadınlara kırmızı-beyaz karanfil dağıtmayı da ihmal etmedi. Çiçekler için Akkuş’a teşekkür eden bayan vatandaşlar, Seyhan’ın kirli sokaklarından, görsel kirlilikten, pazarlardaki çağdışı yapıdan kurtarılması gerektiğini anlattılar.

DAHA ESTETİK SEYHAN

MHP’li Akkuş ise “Bu tür sorunlar uzun süredir var; haklısınız. Ama sizlere söz veriyorum; daha temiz, daha yaşanabilir bir Seyhan’ı birlikte hayata geçireceğiz. Zaten yönetimimizde kadınlar da olacak. Hemen her şeye erkeklerin gözünden bakıldığı için olsa gerek dünya bu halde. Sorunların çözümü farklı açılardan bakmayı gerektiriyor. Kadınların gözüyle bakarak Seyhan’ı daha estetik, daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.