MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mahalli idareler genel seçimlerinin yapıldığı gün çalışmalara erken saatlerde geldiği İl Başkanlığı binasında başladı. Sandıklarda tercih kullanma işlemi başlamadan çok önce il binasında yöneticilerle ve seçim görevlileriyle buluşan Avcı, daha sonra kendisinin oy kullanacağı okula gitti.
AİLESİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI
Başkan Bünyamin Avcı, eşi Belgin Hanım ve kızı Buse Hanımla birlikte geldiği Seyhan ilçesindeki Kasım Sacide Ener Ortaokulu’nda partili görevliler tarafından karşılandı. Avcı ailesi, 1220 nolu sandıkta oylarını kullandı. Salondaki tüm görevlilerle tokalaşan Avcı, başarı ve kolaylıklar diledi.
TÜRKİYE TARİHİ BİR SEÇİME GİDİYOR
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, çıkışta yaptığı açıklamada “Türkiye tarihi bir seçimi gerçekleştiriyor. Her ne kadar yerel bir seçim olsa da, elde edilecek sonucu itibarıyla ülkemizin geleceği açısından çok önemli hale geldi. Huzurlu, barış ve kardeşlik bağlarını zedelemeyecek bir seçim olmasını temenni ediyorum. Milli iradeye güveniyoruz. Sandıktan çıkacak sonucun ülkemize, milletimize, tüm Türk İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.