Kozan Belediyesi SODES Düşeler Alemi tesislerinde düzenlenen birlik beraberlik yemeğine Saimbeyli Belediye Başkanı  Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra çalışma temposu nedeni ile bir araya gelemedikleri için bu özel yemek davetini tertip ettiklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Yoğun işlerinden zaman ayırarak yüzlerce kilometre uzaktan davetimize icabet eden, aşımızı paylaşan değerli belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Malum bizlerde mesai mefhumu olmaz, sürekli vatandaşın hizmetindeyiz. Bu nedenle de hepimiz aynı anda bir araya gelemiyoruz. Bu akşam burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün önderliğinde vatandaşımıza sunacağımız hizmetlerin detaylarını paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Hem parti teşkilatımız hem de belediyelerimiz aralıksız çalışmalara devam etmektedir. Önümüzde siyası açıdan çok yoğun geçecek bir süreç bulunmaktadır. Bu akşam burada bizi kırmadan davetimize icabet eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ortaya koyacağımız başarılı hizmetler ile partimizi mahçup etmeyecek, halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Gelecek nesillere daha modern ve daha yaşanabilir şehirler bırakmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden ilçe belediye başkanları, nazik davetinden dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e teşekkür ettiler.