Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Başkan Aday adayı Ercan İnce, gittiği Mahalle halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. ‘Köyden Kente sloganı’ ile köylünün ve kentin gönlüne girmeyi başaran İnce, Sarıçam da seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. 
Sarıçam’da yaşayan vatandaşlarla Gönül seferberliği başlatan İnce, ‘Sarıçamın gülen yüzü Ercan İnce’  sloganı ile ilçenin dört bir tarafını durmaksızın dolaşıyor. 
Son olarak MHP Sarıçam İlçe Başkanlığının organize ettiği  Sarıçam Remzi Oğuz Arık Mahallesindeki akşam toplantısına katılan İnce’ye burada  kalabalık bir topluluk karşıladı.

 İnce, burada yaptığı konuşmada,  “Sarıçam ilçesine gönül seferberliği ile hizmet edeceğiz. Sarıçamın geleceği yarınları için umudumuzda ufkumuzda geniş önemli olan Sarıçam İlçesini Milliyetçi Hareketin hünerli elleri ile buluşturmak Partimizi Sarıçamda taçlandırmak” dedi.

 Mahalle Halkından gördüğü yoğun ilgiden ve alakadan oldukça memnun olan Ercan İnce, “Sizler, değişim düğmesine basacaksınız” diye konuştu.

 MHP’nin Sarıçam’da kazanması, bunun içinde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu  vurgulayan İnce, “ Sizlerle birlikte bütün enerjimizi harcayacağımız. Teşkilatımızla iç içe gönül gönül’e hizmet ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye sözlerini tamamladı.