Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ile İl Kadın Kolları yöneticileri, kadınların sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi’yle yakın temas halinde bulunacak.

MHP HEYETİ KENT KONSEYİ’NDE

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve İl Kadın Kolları yöneticileri Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça’yı ziyaret ettiler. Ziyarette MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Derya Göksuçukur, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hatice Nazlı Yakıcı, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Azime Kocacık da hazır bulundu.

ŞİDDET VE EKONOMİK SORUNLAR

Ziyarette Adana’nın güncel sorunlarının yanında özellikle kadınların maruz kaldığı şiddet başta olmak üzere sosyal ve ekonomik sorunlar masaya yatırıldı. Kadınların işbirliği yapması gerektiği konusunda varılan görüş birliğinin ardından, her ay Adana Kız Lisesi’nde gerçekleştirilen Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin toplantılarına MHP Adana Kadın Kolları yöneticilerinin de katılması kararlaştırıldı. Emrahoğlu “Şayet ailenin annesi rahatsız ise, bu bütün aileyi huzursuz eder. Keza toplumun anası rahatsız ise, bu da bütün toplumu etkiler. Dolayısıyla toplumun yarısını oluşturan kadınların sorunları görmezden gelinemez. Bu konuda MHP olarak her konuda üzerimize düşen ne varsa hazırız.” dedi.