Ailesiyle beraber kalabalık bir şekilde piknik yapan Seyhan Kanalköprü mahallesinde ikamet ettiğini belirten Muhsin İnce, MHP’li Yılmaz’ı görünce yanına kadar gelerek kendisinin MHP’li olmak istediğini belirtti. Daha önceki seçimlerin hepsinde AK Partiye oy verdiğini belirten vatandaş, “ Oy verip iktidar olması için mücadele verdiğim AK Parti hükümeti, yürüttüğü çözüm süreciyle bizleri yaralamıştır. Teröristbaşıyla görüşüp onun istekleri doğrultusunda süreç başlatan bir iktidar istemiyorum. Ülkemin her tarafına altın döşeseler bile artık ne oyumu alabilirler ne de gönlümü. Gencecik evlatlarımızı katleden teröristlere bir ceza uygulamadan serbest bırakarak yurtdışına çıkmalarına izin vermekte ne oluyor? Bu çözüm süreci ve açılım dedikleri şey, vatanımızın geleceği konusunda beni kaygılandırmıştır. Vatan olmadıktan sonra bayrağımız dalgalanmadıktan sonra bu topraklarda özgürce yaşayamayacağımızı onlar bilmiyorlar mı? Benim ve arkadaşlarımın, ne işte ne hizmette ne maddiyatta hiçbir şeyde gözümüz yok. Çocuklarımızın Türk bayrağı altında bu kutsal topraklarda yaşaması için ne gerekirse yapmaya hazırız. Bu konuda en dik ve kararlı duruşu gösteren MHP’ye,  tüm ailemle beraber katılmak istiyorum. Ne yapmam gerek” Dedi.

Bunun üzerine MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz, yanında bulunan MHP rozetini İnce’ye taktı. Ailesine mensup 300 kişi adına bu rozeti takıyorum diyen İnce, MHP’li Yılmaz’a teşekkür ederek “Bundan sonra senden daha fazla MHP’liyim. Senin ne kadar çok çalıştığını biliyorum ama ben senden daha çok MHP’ye çalışacağım” dedi.

MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz’da MHP rozetini taktıktan sonra yaptığı konuşmada “ Ben Adana’nın tüm bölgelerini böyle çatkapı dolaşıyorum. Hemşerilerimizin partimize olan yoğun ilgisi beni memnun ediyor. Çığ gibi büyüyoruz bunu görüyorum ama ilk defa ayaküstü rozet takıyorum. AKP iktidarının yanlış politikaları vatandaşlarımızı fazlasıyla rencide ve rahatsız ediyor. Liderimizi ve partimizi sonkale olarak görerek saflarımıza katılarak bizlere güç veren hemşerimizin, diğer vatandaşlarımıza da örnek teşkil edeceğini umuyorum” Dedi