Milliyetçi Hareket Partisi Adana 4. Sıra Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok,  seçim çalışmaları kapsamında başlattığı STK ziyaretlerine Çukurova GİAD’ı ziyaret ederek sürdürdü. 
Çukurova GİAD’ın her hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısına katılan Öztok, Başkan Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılandı. 
Ziyarette konuşan MHP Adana 4. Sıra Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, “Bu kentin insanıyım, burada doğdum, burada doydum işadamı kimliğimle belli bir düzeyde yaşıyorum. Siyasete atılırken kartvizitime bir unvan veya etiket olsun diye girmedim. İş dünyasının siyasette olması gerektiğine inanıyorum” dedi. 
1 Kasım erken genel seçiminde milletvekili seçilmesi halinde önemli projeleri hayata geçireceğini kaydeden MHP Adana 4. Sıra Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Adana'nın sorunlarını Ankara'ya taşıyan Ankara'nın çözümlerini Adana'ya ulaştıracak olan bir koordinasyon organizasyonu yok. Ankara'ya Adana sekreterliği adı altında bir büro açılması lazım. Adana ve Ankara arasındaki iletişimi sağlayacak Adana'nın her türlü sorunlarını Ankara'da gerekli mercilere ulaştırabilecek bu sorunların çözülmesi için çaba sarf edebilecek, çözümlerin devamlılığını sağlayabilecek ve takibini sağlıklı yapabilecek bir koordinasyon merkezi Adana'yı layıkıyla temsil edebilecek olmalı. Adı başka bir şey olabilir ama bu oluşturacağımız ofis, bürokrasiyi, ekonomiyi yatırımı bilen, çok deneyimli birini genel sekreter veya CEO olarak atayıp Adana'mızı Ankara'da temsil etme konusunda eksikliğimizi giderecek. Bunun bize yıllık maliyeti 1 milyon TL, ama getirisi 100 milyon doları bulabilir. Bu çalışmalar içinde STK’lar, meslek odaları, yerel yönetimler de yer alacak. Yine Mersin’e bağlı Kazanlı beldesinden, İskenderun’a kadar sahil şeridi açılabilir, alt yapısı da uygun. Bu bölgeyi turizm üssü yapabiliriz, 140 KM’lik bu şeride her 500 metrede tatil köyü kurarsanız 280 adet yapar, burada büyük bir istihdam alanı yatarsınız. Bunlar zor değil, yeter ki inanılsın.”
Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ise, yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sakarya, “Şahsım olarak sizin gibi bu kentle özdeşleşmiş bir ismin Milletvekili seçilmesine çok sevinirim. Çukurova GİAD olarak, lafta, sözde değil gerçek bir sivil toplum kuruşuyuz. 200 üyemiz var ve üyelerimiz ihracatın yüzde 20’sini gerçekleştiriyor, yanlarında yaklaşım 30 bin insana istihdam sağlıyoruz. Adana sevdalısı olarak bu kente katkı koymaya çalışıyoruz. Bizler her Adana sevdalısı ile ortak hareket etmek arzusundayız. Bunun içindir ki hangi partiden olursa olsun seçilen her Milletvekili ile Adana için projeler üretmek, katkı koymak ve en önemlisi de tüm Milletvekillerimizle, STK’lar, Meslek Odaları ve yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içinde olmak istiyoruz” diye konuştu.