MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ve partililerle birlikte ilk olarak Culluuşağı köyüne giden MHP Adana Milletvekili adayı İşadamı Cahit Öztok, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Öztok, “1 Kasım’da Türkiye, tarihinin en önemli seçimini yapacak. Ülke kan gölüne dönmüş, mevcut iktidar devleti yönetemez halde, İşçi, emekli, memur, çiftçi perişan durumda.. Bu vatanı içinde bulunduğu çıkmazdan ancak MHP iktidarı kurtarabilir. Giderek yok olan ülke tarımını yeniden ayağa kaldıracak projeleriyle MHP ülkeyi yönetmeye hazır. MHP’nin iktidarında mazot 1 lira 75 kuruş olacak, gübre tohum, ilaç ve yem üzerindeki vergiler kaldırılacak. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak. Yine bizim iktidarımızda Hazine ile olan arazi anlaşmazlıkları giderilecek ve 2 /B sorunu adil ve hakkaniyetle çözüme kavuşturulacak. Siz değerli hemşehrilerimden MHP iktidarına yol vermenizi istiyorum. Hep birlikte bu ülkeyi ayağa kaldırmak için 3 Hilal’in gölgesinde bir araya gelelim” dedi. 
Yitirilen sosyal adaletin yine MHP’nin iktidarında hayata döndürüleceğini ifade eden Cahit Öztok, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Halen adı ne olursa olsun taşıdığı şartlar itibariyle sosyal yardım ve destek alan vatandaşlarımızın aldığı yardım ve destekler kesilmeyecek. Her aileden bir kişiye iş imkanı yada 700 TL ‘Aile Desteği’ verilecek. Her ailenin bir ferdine iş imkanı sağlanacak. 65 yaşını doldurmuş bakıma muhtaç kişilere ödenen maaş, 300 liraya yükseltilecek. Yine, evi olmayan muhtaç ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak”
Daha sonra Hamamköylü’ye giden Öztok, burada Gürkan Doğaner ile Rabia Pınar’ın nişan törenine katılarak çiftin yüzüklerini taktı. Öztok ve beraberindekiler Ağlıboğaz mahallesinde de İdris Uçak ve Nida Şenöz çiftinin nişan törenlerine katıldı.