Yılmaz, “Kozan kararını çoktan vermiş, ampulleri patlatmış elhamdülillah” dedi. Seyfettin Yılmaz, Kozan İlçesi’nde Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Milletvekili Aday Adayları Tarık Kaplan, Cahit Öztok ve teşkilat yöneticileriyle ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu, ilçe sakinleriyle buluşup, MHP’ye destek istedi.
MHP’YE DESTEK ÇIĞ GİBİ 
Sabah erken saatlerde Kozan Sebze Hali’ne giden Seyfettin Yılmaz, buradaki esnafın sorunlarını dinleyip, dertleşti. Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi’nin rutin hizmetlerinin yanı sıra yöredeki tarım ürünlerinin ekonomik değerini arttırıp, Kozanlı üretici ile esnafın daha fazla kazanması için çalışmalar yürüttüğünü, bunun sonuçlarının kısa zamanda ilçeye yansıyacağını belirtti. Kozan Sanayi Sitesi’nde de onlarca işyerini gezip, buradaki esnafla tokalaşan Seyfettin Yılmaz, MHP’ye açık destek verenlerin çoğunluğu karşısında moral yükseltti. Yılmaz, “Kozan kararını çoktan vermiş, ampulleri patlatmış elhamdülillah. Kozan’da MHP’nin sandıktan birinci parti olarak çıkacağını sanayi esnafımız ilan ediyor” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 
‘BELEDİYELERİMİZ YÖRE HALKIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE BAŞLADI’
İlçe merkezinde de hemşehrileriyle kucaklaşıp, hasret gideren Seyfettin Yılmaz, 6,5 yıllık Orman Bölge Müdürlüğü yaptığı süreçte Kozan’da yaptığı hizmetlerle iz bırakmış olmanın gururunu yaşadı. Yılmaz, ziyaret ettiği bir ayakkabı atölyesinde yüzde 100 el işçiliğiyle yapılan ayakkabıdan TBMM’deki yemin töreni için sipariş verdi. Yılmaz, Kozanlı ustaların imal ettiği ayakkabıların kalite, rahatlık ve sağlamlığının ülke çapında tanınması gerektiğini söyleyip, bu yönde de çaba göstereceğinin altını çizdi.  
Bürokratlık döneminde yöredeki orman köylüsünün refahını arttırmak için çok sayıda projeyi uyguladıklarını, milletvekilliği sürecinde de narenciye üreticisi başta olmak üzere hemşehrilerinin haklarını cesurca savunduğunu kaydeden Yılmaz, “30 Mart’ta Kozanlı hemşehrilerimiz yerel yönetimlerde MHP’yi iktidara taşıdılar. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi, geçen süreçte çok sayıda projelerin startını verip, yöre halkımızın yüzünü güldürmeye başladı. Allah’ın izniyle, milletimizin desteğiyle 7 Haziran’da da MHP iktidarı başlayacak. MHP’nin hükümet olmasıyla, yereldeki iktidarımız birleştiğinde memleketimizi ayağa kaldıracak, projeleri süratle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
‘ÇİRKİN OYUNLARIN MİLLETİMİZDE KARŞILIĞI YOK’
Yılmaz, gün boyu süren gezi ve ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde de Otağ Tv’deki canlı yayında seçim sürecinde MHP’nin önünü kesmek için uygulamaya konulan senaryoları anlattı. Partisine yönelik çirkin oyunların Türk Milleti’nde karşılık bulmadığını vurgulayan Yılmaz, seçim beyannamesinde öne çıkan taahhütleri dile getirdi. Kozan’daki temaslarında AKP’li milletvekili adaylarının sosyal yardımların kesileceğine dair tehditlerini çok sayıda vatandaşın kendisine ilettiğini anlatan Yılmaz şunları söyledi:
“AKP iktidarı sosyal yardımları cebinden mi veriyor? Bu yardımlar devlet yardımlarıdır. ‘Bize oy vermezseniz, bu yardımlar kesilir’ diye yapılan tehditlere kesinlikle inanmayın. Sosyal yardımlar MHP iktidarında artarak devam edecek, bunların yaptığı gibi insanımızı rencide ederek de yapılmayacak. Hilalkart uygulamasıyla ihtiyaç sahibi ailelere aylık 700 lira ödeme yapılacağız. Bu parayla vatandaşlarımız yaşadıkları ilçede, mahallede esnaftan alışverişini yapacak. Bu sayede esnafımız da korunmuş olacak.”