MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, burada yaptığı konuşmada “Çalışmalarımızı sadece seçim zamanlarında değil, seçim dışı zamanlarda da STK’ları ziyaret ederek varsa bir problemleri Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak adına istişarede bulunuyoruz. Kabul buyurdukları için ATB Başkanımız ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.”

“PYD’YE SİLAH VERMEK, PKK’YA SİLAH VERMEK DEMEKTİR”

Türkiye’nin Milli Mücadele yıllarını aratabilecek özellikte bir kıskacın içerisinde olduğunun altını çizen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “ABD, PKK terör örgütü üzerinden resmen Türkiye ile savaşıyor. Avrupa Biliği (AB) FETÖ üzerinden Türkiye ile savaşıyor. Bugün PYD’ye silah verilmesi demek, PKK’ya silah verilmesi demektir. Afrin operasyonu gerekliydi. Bu beka meselesidir. Genel Başkanımız 15 gün önce yaptığı açıklamada ‘Afrin’e mutlaka girilmelidir.’ demiştir. Bu gün Türk Askeri Afrin’de ve birçok gücün taşeronluğunu yapanlarla savaş içerisindedir. Allah askerimizin yardımcısı olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Askerimiz bu savaştan zaferle dönecektir. Buna inancım tamdır.” dedi.

BİLGİÇ, “AFRİN OLAYI SAVAŞ DEĞİL, İHANET ÇETELERİNİN BERTARAF EDİLMESİDİR”

ATB Başkan Yardımcısı Osman Bağış, YKÜ Ahmet Rende Şendağ ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Vekil Muharrem Varlı ve MHP il yöneticilerini ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek  Türkiye’ye karşı ihanet içerisinde olan çetelerin derslerini alacaklarını belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptığı konuşmada “Türkiye ve Türkiye sınır komşusu ülkelerin hepsi sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Afrin olayı bir savaş değildir. O bölgedeki ihanet çetelerinin Türk Askeri tarafından bertaraf edilmesidir. Türkiye güçlü bir ülkedir. TSK dünya çapında kahramalık abidesi gösteren bir yapıdadır. Karşısında hiç bir güç duramaz. Ülkemiz kısa süre içerisinde bu pisliği temizleyerek rahata erecektir. Bu durum ülkemiz için küçük iştir. İnşallah fazla can kaybı olmadan bu iş sonuçlanır. Bu anlamda yüce Allah’tan yaralılarımıza acil şifa, şehitlerimize de rahmet diliyorum.” diye konuştu.