MHP 24. Dönem Adana Milletvekili Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nde hızlı bir çıkış yapan, etkin çalışmalarla adından söz ettiren Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Şimşir Türkiye’nin pek çok ilinden daha büyük olan Seyhan ilçesinde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

AKKAPI’DAN  B.DİKİLİYE…

Aylardır sahada olan MHP’li aday adayı Şimşir, Seyhan’ın güney mahallelerinden, Kuzeydeki mahallelere kadar olan geniş bir alanda oldukça yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Her sokağa girip her eli sıkarak büyük bir sempati uyandıran Şimşir, son olarak Akkapı, Büyükdikili ve ardından Gazipaşa mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, buralarda yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi.

İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRECEK

MHP Aday Adayı Süleyman Şimşir, “Amacım, Seyhanlı hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunmaktır; bunun için yola çıktım. Allah’ın izni, teşkilatımın teveccühü, sizlerin desteğiyle göreve gelmem halinde, bilgimizle, kültürümüzle, sevgimizle halkımızın gönlünde taht kuracak değişik projelerle Seyhan tarihinde ilkleri gerçekleştirecek hizmetleri hayata geçirmek istiyorum. Bunun için aylardır yollardayım, sizlerin arasındayım.” dedi.

Seyhanlı vatandaşların yoğun ilgisiyle ve sevgisiyle karşılanan MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Şimşir, parti teşkilatlarıyla uyumlu çalışması ile de ayrıca dikkat çekiyor ve takdir ediliyor.