CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seyhan Belediyesi’ne gelen Adana Milletvekili Adayları Başkan Karalar’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile seçim çalışmaları hakkında görüşen CHP milletvekili adayları 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçime kadar gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Seyhan Belediyesi’nin son bir yılda ortaya koyduğu başarılı çalışmaları sıralayan Belediye Başkanı Karalar, “Seyhan’ın her bir noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetler halkımızın takdirleriyle karşılandı. Bu takdir taçlanarak anketlerde en başarılı 3. belediye seçildik. Bizlerde siyasette değişik kademelerde bulunduk. 40 yıl CHP çatısı altında siyaset yaptım. şimdi ise halkımızın takdiri ile Seyhan Belediye Başkanlığı görevinde halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Vekil adayları, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın geçmişten gelen önemli bir siyasi birikimi olduğunu ve başarılı bir il başkanlığı dönemi geçirdiğini belirtti.