AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe komisyonu üyesi avukat Mehmet Şükrü Erdinç, kayınbabası vefat eden AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Limoncu ile Yüreğir’e bağlı Kiremithane mahallesinde ki taziye evlerine giderek başsağlığı diledi.

Sarıçam’a bağlı Baklalı mahallesinde kurulan taziye evine uğrayıp Yalçın Limoncu’ya başsağlığı dileyen Milletvekili Erdinç, daha sonra Kiremithane mahallesinde kayın babasını kaybeden arkadaşı Hüseyin Kılınç’ın taziye evine giderek onlara da başsağlığı diledi. Erdinç, taziye evlerinde toplanan cenaze yakınları ve vatandaşlarla sohbet edip, okunan Kur’an-ı Kerimi dinledi ve buralarda yapılan dualara eşlik etti.

Taziye ziyaretlerinden sonra, Yüreğir’e bağlı Kürkçüler mahallesine giderek, torunlarını sünnet ettiren, mahallenin ileri gelenlerinden Zeki Teberek’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Milletvekili Erdinç ardından, çocuklarını sünnet ettirecek olan genç iş adamı İdris Yüksekyayla’nın tertip ettiği sünnet merasimine katıldı. Yüksekyayla ailesine hayırlı olsun diyen Erdinç, “İnşallah darısı düğünlerine olsun.” dedi.

Milletvekili Erdinç’e bu ziyaretler esnasında AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Uğur, İl Genel Meclis üyesi Harun Cavlak ve Seyhan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özalp eşlik ettiler.