Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yüreğir’de de çok güzel hizmetlerin yapıldığına şahit olduklarını ifade ettiler. Adana ve Yüreğir’in çok önemli olduğunu belirten Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ‘Vatandaşlarımız başkanımızın icraatlarından çok memnun. Sayın Başkanımızın özverili çalışmalarından dolayı kendisini kutyorum’ dedi. AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın gösterişten uzak çok güzel işler yaptığını belirterek ‘Yıllar öncesinden gelen samimi dostluğumuz abi-kardeş ilişkimiz devam ediyor. Kendisinin bütün çalışmalarından çok memnunuz.’dedi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURALIM

Adana ve Yüreğirli vatandaşları Diyarbakır’a davet eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ‘Gönül Köprüsünün kurulduğu bu günlerde birbirimizi daha iyi anlamamız, tanımamız gerektiğini düşünüyorum.’

YÜREĞİR DE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ SERGİLENİYOR

Tüm Türkiye’de AK Partili belediyeler çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Bizim vatandaşlarımızın da yoğun olarak yaşadığı Yüreğir de sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri sergileniyor. Sayın Başkanımız Kültür Evleri, Taziye Evleri yaparak hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Yapılan bütün çalışmalardan vatandaşlarımız çok memnun. Ben de kendisi ile tanışmak ve teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettim. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.

BAŞKAN ÇELİKCAN GÖSTERİŞTEN UZAK DURUYOR

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın Yüreğir Belediyesi’nin yaptığı bütün çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek ‘Başkanımız eskiden bu yana gösterişten uzak başarılı çalışmalarını devam ettiriyor. Karayollarından bu yana abi kardeş ilişkilerimiz sürüyor.  Karayollarında iken kendisinin bölgemize çok faydası olmuştur. Şimdi ise başarılı bir belediyecilik yapıyor.

ŞİİR KİTABI HEDİYE ETTİ

Ben kendisine bugün şiir kitabımı hediye etmek üzere geldim. 40 yıl üzerinde çalıştığım ve 144 şiirden oluşan bir kitap. Bizler geçiciyiz, bu eserler bizden sonraki nesillere kaynak olacaktır diye düşünüyorum.’dedi.

Başkan Çelikcan da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ‘marifet iltifata tabiidir.Teşvikleriniz azmimizi artırmaktadır’ dedi.