Henüz 5,5 yaşında olan ve halk arasında bel açıklığı olarak bilinen ve tıp dilindeki adı Spina Bifida olan hastalığına yakalanan minik Rümeysa Bağrıyanık'a Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yardım elini uzattı.

ELEKTRİKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Doğuştan bel açıklığı hastalığı olan minik Rümeysa'nın sesine kulak veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, minik çocuğa akülü sandalye hediye etti. Engelli vatandaşlardan yoğun derecede elektrikli sandalye talebi aldıklarını belirten Başkan Karalar, yıl içerisinde ihtiyaç sahibi 30 engelli vatandaşa elektrikli sandalye dağıtacaklarını söyledi. Başkan Karalar, "Bu yıl içerisinde 30 tane elektrikli sandalye dağıtacağız. Bundan sonrada her yıl dağıtmaya özen göstereceğiz. Çok sayıda talep alıyoruz. Ancak belediyenin imkânları doğrultusunda engelli vatandaşlara mümkün olduğunca fazla ulaşmaya çalışacağız. İlkini bu canım güzel kızımıza vermek nasip oldu" şeklinde konuştu.

KARALAR: TASARRUF EDİP HALKA HİZMET EDECEĞİZ

Seyhan Belediyesi'ndeki gereksiz harcamaları kıstıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar yapılan tasarruf ile halka daha çok hizmet edeceklerini söyledi. Karalar, "Bu hizmet için belediyeden artı bir para çıkmıyor. Biz milletin parasını en iyi şekilde kullanıyoruz. Bir sürü gereksiz gideri kısıp biriktirdiğimiz paralarla bu tür hizmetler yapılacak" ifadelerini kullandı.

ANNE GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI

Baba Metin Bağrıyanık Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a desteğinden dolayı teşekkür ederken anne gözyaşlarına hâkim olamadı.