Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar Türkiye Muhtarlar Derneği(TMD) Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal da bulundu.

SAKAR: KARALAR’I DESTEKLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanı Kamil Sakar Zeydan Karalar’ın iyi bir Belediye Başkanı olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. Sakar, “Zeydan Karalar uzun süredir tanıdığımız, Adana’nın önemli siyasetçilerinden biridir. Yıllardır siyasette dik duruşundan hiçbir ödün vermeyen, yaşamının her anında Adana olduğunu bildiğimiz bir insan. Bugün ise Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı.. Şu anda seçimlerin favorisi konumunda olan Karalar’ın Pazar günü seçimi kazanacağına inanıyoruz. Kendisine desteğimizin tam olduğunu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

MEVCUT BAŞKAN VASATI AŞAMADI
Seyhan’ın önemli sorunları olduğunu belirten Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Zeydan Karalar’ın bu sorunları çözebileceğini söyledi. Özünal, “Seyhan’ın önemli sorunları var. Soruların bu kadar çok olması mevcut belediye başkanının çalışmadığını gösteriyor. İlçede temizlik sorunu var, yeşil alan ve spor alanları eksik. Ben Zeydan Karalar’ın iyi bir belediye Başkanı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

KARALAR: SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Muhtarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. Karalar, ”Verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim. Siz burada Seyhan’ın sorunları olduğunu ve bu sorunların katmanlaştığını söylüyorsunuz. Bu sorunları biz tek tek dinleyip not alıyoruz. Göreve gelir gelemez bu sorunları çözeceğiz. Bununla birlikte önemli projelerimizde var. İnsan onuruna yakışır bir Seyhan oluşturmak için yola çıktık. Bunu başaracağımdan kimsenin kuşkusu olmasın”